Traģiskais gadījums Vācijas viesnīcā: simtiem kilometru attālumā atrasti vēl divu sieviešu līķi (3)

Papildināts
TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Bavārijas viesnīcā kur tika atrasti trīs ar stopu nošauti cilvēki
Bavārijas viesnīcā kur tika atrasti trīs ar stopu nošauti cilvēki Foto: AP/Scanpix

Vācijas policija izmeklē traģisku, taču neparastu gadījumu kādā Bavārijas viesnīcā - tur tika atrasti trīs ar stopu nošauti cilvēki, bet ieroči mētājās tiem līdzās. Nebija pazīmju, ka iesaistīts vēl kāds cilvēks. Tagad policija paziņojusi, ka ar vienu no mirušajiem saistītā dzīvoklī atrasti vēl divu sieviešu līķi, vēsta raidorganizācija BBC.

(Papildināta ziņa.)

Viesnīcas numurā Pasavā miris tika atrasts pusmūža vīrietis un divas 30 un 33 gadus vecas sievietes. 

53 gadus vecais vīrietis un 33 gadus vecā sieviete tika atrasti viesnīcas istabas gultā. Viņi bija sadevušies rokās. 

Vīrietis divreiz bija ar stopu sašauts galvā un trīs reizes krūtīs, savukārt viņam līdzās gulošajai sievietei bija viena šauta brūce galvā un viena krūtīs, pirmdien preses konferencē pavēstīja prokurors Valters Feilers.

Savukārt 30 gadus vecā sieviete "gulēja divguļamās gultas priekšā, un viņai bija viena šauta brūce starp rīkli un zodu", sacīja prokurors.

Izmeklētāji nesaskatīja pazīmes, ka numuriņā noticis cīniņš vai bijis iesaistīts vēl kāds cits cilvēks.

Viesnīcas numurā mētājās divi stopi, bet citā vietā tika atrasts vēl trešais.

Pārmeklējot dzīvokli, kurā mitinājās 30 gadus vecā sieviete, tika atrasti vēl divu sieviešu līķi. Dzīvoklis atrodas Vitingenā apmēram 650 kilometru attālumā no Pasavas.

Ārvalstu medijos izskanējis, ka trīs viesnīcā atrastie mirušie esot bijuši viduslaiku cīņu iestudējumu entuziasti.

Tabloīds "Bild" ziņo, ka vīrietim esot piederējis viduslaiku atribūtikas veikaliņš Vācijas rietumos. Tajā tirgotas arī tādas preces kā naži un zobeni.

Visi pieci mirušie bija Vācijas iedzīvotāji.

Nav zināms, cik ilgi abi pirmdien atrastie līķi atradās dzīvoklī Vitingenā. 

"Līķi tika atrasti, jo viens no kaimiņiem bija dzirdējis par notikušo Pasavā un paziņoja policijai, ka vairāku simtu kilometru attālumā esošajā dzīvoklī ilgstoši no pastkastītes neesot izņemti sūtījumi un no dzīvokļa nākot dīvaina smaka," sacīja Feilers.

Nav arī zināms, kādas attiecības bijušas trīs viesnīcas numurā mirušo cilvēku starpā. Viņi bija uz trim naktīm rezervējuši istabu ar divguļamo un vienguļamo gultu.

Sākotnējie autopsijas rezultāti gaidāmi otrdien.

Kāds viesnīcas klients medijiem pastāstīja, ka 53 gadus vecajam vīrietim esot bijusi gara, balta bārda, bet abas sievietes ģērbušās viscaur melnā apģērbā. Viņš kompāniju raksturoja kā "dīvainu".

30 gadus veco sievieti viņš raksturoja kā "nedaudz gotisku".

Piektdienas vakarā viņi pēc ierašanās viesnīcā esot pārējiem visiem novēlējuši "labu vakaru" un devās uz istabu otrajā stāvā, rokās nesot ūdens un "Coca-Cola" pudeles.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu