Rīgā būs pieejamas atbalsta grupas vientuļajiem vecākiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Rīgā būs pieejamas bezmaksas atbalsta grupas vecākiem, kuri bērnus audzina vieni, informē Rīgas dome.

Vecākiem, kuri bērnus audzina vieni vai bez otra vecāka klātbūtnes, tiek veidotas īpašas atbalsta grupas, kurās vecāki saņems emocionālu atbalstu un uzzinās, kā saprast un atbalstīt bērnu, kā rūpēties par savu pašsajūtu, kā veidot attiecības un karjeru.

Līdzšinējās atbalsta grupās iezīmējušās vairākas tēmas, kas aktuālas daudziem vecākiem, tādēļ atbalsta grupās tiks runāts par to, kā saprast un atbalstīt savu bērnu, kā parūpēties par sevi, savu pašsajūtu, kā veidot drošas un cieņpilnas partnerattiecības turpmāk, kā veidot karjeru un rast finansiālu drošību.

Atbalsta grupas darbosies vairākās Rīgas apkaimēs.

Pirmās atbalsta grupas darbs sāksies 27. maijā, tā notiks pirmdienās, astoņas nedēļas pēc kārtas no plkst. 16.30 līdz 18.30 Krīzes centra "Skalbes" telpās, Rīgā. Grupu vadīs sertificēta psiholoģe, Kognitīvi biheiviorālās terapijas terapeite Liene Stērniniece.

Otrā atbalsta grupa darbu sāks 19. jūnijā, tā darbosies otrdienās, astoņas nedēļas pēc kārtas no plkst. 17 līdz 19 Brīvības gatvē 197a, Rīgā. Grupu vadīs psiholoģe Inese Elsiņa.

Dalībai grupās nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, aizpildot reģistrācijas anketu mājas lapā "www.berniemdraudzigi.lv". Dalība nodarbībās Rīgas iedzīvotājiem ir bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu