Tavars no ZZS: Eiropas federālisms ir noziedzība pret Latviju (11)

Toms Rātfelders
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

Portāla TVNET Eiropas Parlamenta priekšvēlēšanu debašu raidījumā «Nākamā pietura – Brisele» tiek diskutēts par Eiropai un arī Latvijai svarīgiem jautājumiem. Raidījuma ceturtajā sērijā uz žurnālista un politologa Toma Rātfeldera jautājumiem atbildēja Edgars Tavars no partiju apvienības «Zaļo un Zemnieku savienības».

Diskusijas laikā Tavaram tika uzdots jautājums par viņa vīziju par nepieciešamību Eiropai doties federālas valsts virzienā. Tavars atbildēja visai agresīvi. «Es uzskatu, ka kaut ko tādu vispār piedāvāt ir noziedzība pret Latviju. Tā ir faktiska atteikšanās no mūsu Latvijas valsts. Tas ir pilnīgi un absolūti nepieņemami,» asi teica Tavars.

«Manuprāt, Eiropas Savienība tika veidota un var pastāvēt tikai kā nacionālu valstu savienība. Nevar būt tādu valstu savienība, kur visa vara ir atdota Briselei un komisāriem, kuri izlemj kāds būs mūsu burkāna izmērs un ko un kā mēs katram mācīsim,» apgalvo Tavars.

Vienlaikus politiķis arī norāda, ka viņam esot nepieņemamas daudzas lietas, kuras tiek īstenotas skolās saistībā ar bērnu apmācību seksualitātes jautājumos. Šādas kulturālās, ekonomiskās un nacionāli suverēnās lietas būtu jāatstāj katras nacionālās valsts pārraudzībā, pauž ZZS politiķis.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu