Portāls TVNET uzsāk jaunu raidījumu - «Nākamā pietura – Brisele» (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

Ar kādiem mērķiem, domām un ideāliem uz Briseli pošas Eiropas Parlamenta deputātu kandidāti? Atbildi uz šo jautājumu uzzināsi portāla TVNET jaunajā priekšvēlēšanu raidījumā - «Nākamā pietura – Brisele».

Jau pēc neilga laika reisā Rīga – Brisele sēdēs mūsu jaunie Eiropas Parlamenta deputāti.

Politiskie konkurenti viens otram pārmet, ka kādam Parlaments būs imunitāte, aiz kuras slēpties par krimināli sodāmiem nodarījumiem, kādam misija; kādam silta, ienesīga vietiņa un vēl kādam – vieta, kur cīnīties par labāku Eiropu.

Tuvojoties 25. maijam un Parlamenta vēlēšanām, piedāvājam mūsu lasītājiem iepazīties ar cilvēkiem, kuri tīko šajā reisā atrasties.

Vairāku raidījumu «Nākamā pietura – Brisele» ietvaros, žurnālists un politologs Toms Rātfelders TVNET studijā uzdos diviem, atšķirīgu partiju kandidātiem 10 jautājumus par Eiropas Savienību un to plāniem Eiropā. Šī uzdevuma veikšanai katram politiķim tiks atvēlētas desmit minūtes. Līdz ar to, politiķi tiks iedrošināti katram jautājumam neveltīt ilgāk par vienu minūti.

Raidījuma cikla ietvaros TVNET lasītāji tiek iedrošināti komentēt, izteikt viedokļus un komentāru sadaļā uzdot kandidātiem sev interesējošos jautājumus.

 

Pirmo diskusiju ar Andi Kudoru no Jaunās Konservatīvās partijas un Robertu Putni no partijas «Progresīvie» vēro portālā jau 14. maijā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu