Cilvēki pieturvietās nav informēti par 11.tramvaja kustības apturēšanu un turpina to gaidīt (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Remontdarbi Krišjāņa Barona ielā. Ilustratīvs attēls
Remontdarbi Krišjāņa Barona ielā. Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Lūka/LETA

Piektdienas vakarā Rīgā, 11.maršruta tramvaja pieturvietās, cilvēki turpina gaidīt šo transportlīdzekli un nav informēti, ka tā kustība ir apturēta.

Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs (GKR) piektdienas lika nekavējoties slēgt tramvaju satiksmi pār Brasas tiltu, līdz ar to tika pakāpeniski pārtraukta 11.tramvaja kustība visā maršrutā.

Kā novēroja LETA, ap plkst.20.30 potenciālie pasažieri pieturvietās turpināja gaidīt 11.tramvaju, lai gan tas vairs nekursē. Pieturvietās nekādi paziņojumi par tramvaja kustības apturēšanu nebija izvietoti.

Daudzi cilvēki ceļu no Mežaparka puses pāri Brasas tiltam un tālāk pa Miera ielu mēroja kājām.

Kā ziņots, lai nodrošinātu pasažieru pārvadājumus slēgtā 11.tramvaja maršrutā, tiks pastiprināta 9.autobusa kursēšanas intensitāte, savukārt no sestdienas, 18.maija, 11.tramvaja maršrutā kursēs 11T.autobuss, aģentūra LETA uzzināja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme". Pasažieri, kuri iegādājušies mēneša biļetes 11.tramvaja maršrutam, tās varēs lietot 11T.autobusa maršrutā.

Jau vēstīts, ka Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Burovs piektdienas vakarā licis apturēt 11.maršruta tramvaju satiksmi, jo sanāksmē ar Valsts policiju un Būvniecības valsts kontroles biroju nolemts noteikt ierobežojumu, ka pār tiltu nevar kursēt transports virs 30 tonnām. Tā kā "Rīgas satiksmes" zemās grīdas tramvaji šo svaru pārsniedzot, pagaidām nolemts tramvaju kustību slēgt.

Vienlaikus pār tiltu virzienā prom no centra joprojām drīkst kursēt privātais transports.

Pār Brasas tiltu parasti kursē divi sabiedriskā transporta veidi - 11.tramvajs un 9.autobuss.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu