Bērnu tiesību aizstāvji ar saietu un gājienu atgādinās par bērnu tiesību realizāciju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Vērmanes dārzā 30.maijā plkst.16 saietā un gājienā "Vienaldzība ir piekrišana" bērnu tiesību aizstāvji atgādinās par bērnu tiesību realizāciju, informēja saieta un gājiena organizatore Elīna Bataraga

Viņa norādīja, ka ir ļoti daudz nepilnību bērnu aizsardzības jomā, kuras varētu salīdzinoši vienkārši atrisināt, bet tas netiek darīts.

Bataraga arī pauda, ka pēc saieta arī tiks uzsāktas sarunas ar atbildīgajām valsts institūcijām, pieprasot ieviest nepieciešamās pārmaiņas. "Ja bērnu tiesību aizstāvji netiks sadzirdēti, tiks pieprasīta atbildīgo amatpersonu atkāpšanās," uzsvēra saieta organizatore.

Viņa atklāja, ka plkst.18, uzreiz pēc saieta, notiks gājiens no Vērmanes dārza līdz Krastmalai, kur pie Akmens tilta Daugavā tiks mesti ziedi par piemiņu salauztajām dzīvēm un likteņiem.

Pasākumā piedalīsies tiesībsargs Juris Jansons, "īpašo" bērnu mammas - Jolanta Kalniņa, Evija Rācene un Ilze Sokolovska -, "sistēmas bērns" Karīna Pētersone, reperis Deniss, Valsts sociālās aprūpes centra "Rīga" filiāles "Rīga" vadītāja Ilze Dzene, kā arī audžumammas - Elīna Bataraga un Ārija Martukāne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu