ASV pilots atklāj, ka viņam sekojusi vesela NLO armāda (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Starp 2014. un 2015. gadu ASV gaisa spēku piloti mācību laikā vairākas reizes saskārās ar dažādiem nezināmiem lidojošiem objektiem (NLO). Lidaparātu videokameru uzņēmumos un radaros bieži vērojami šķietami nereāli objekti, kas uz priekšu virzās neiedomājamā ātrumā. Lai arī neviens no pilotiem neuztvēra šos gadījumus kā potenciālu citplanētiešu invāziju, tomēr kas tad īsti notiek virs mūsu galvām?

Kopumā izdevumam “The Times” par netālu no ASV dienvidaustrumu piekrastes lidojumu laikā redzētiem NLO (starp 2014. un 2015. gadu) ziņoja seši piloti.

Divi no pilotiem, kurus intervēja žurnālisti, ar saviem stāstiem par redzēto dalījās jaunā dokumentālajā filmā: “Unidentified: Inside America's UFO Investigation”, kas pirmizrādi piedzīvos 31. maijā.

Vienā no seriālā publicētajiem videomateriāliem redzams sīks, balts objekts un liels, tumšs pleķis. Šie NLO vēlāk tika nosaukti par “Lido ātri” un “Gimbāls”.

“Objektiem nebija izteiktu spārnu, astes, kā arī tie neizdalīja redzamas izplūdes gāzes. Tomēr izskatījās, ka tie apzinās mūsu klātbūtni, jo visu laiku riņķoja ap mums,” dokumentālajā filmā stāstīja viens no intervētajiem pilotiem.

Kā teica pilots, kad radars uzrāda savādus objektus pirmo reizi, to var interpretēt kā viltus trauksmi, tomēr, kad tas notiek atkal un atkal, nākas aizdomāties.

Pilots arī atklāja, ka ar NLO dažu dienu laikā ir saskāries divas reizes. Abās reizēs tos uztvēra gan radars, gan infrasarkanā kamera, tomēr viņš nav paspējis tos nofilmēt ar ķiveres kameru.

Savukārt otrs pilots intervijā stāstīja, ka viņam mēnešiem ilgi sekojis vesels NLO eskadrons, kurš pēc tam pazudis, lai parādītos atkal 2015. gadā.

Piloti, kuri redzējuši NLO, savā starpā spekulē, ka tie varētu būt nevis citplanētieši, bet augsti klasificēta dronu programma, kurā izmantotas slepenas tehnoloģijas.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu