Valsts policijas koledža Jelgavā rīko labdarības koncertu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija/Facebook

Jelgavas kompetenču centrā, Valsts policijas koledža plkst.18 rīkos policistu labdarības koncertu, kurā tiks vākti līdzekļi brāļiem Aleksim un Eduardam no Rundāles, informēja Valsts policija.

Brāļiem ir nepieciešamas speciālā pedagoga nodarbības, kā arī rehabilitācijas pakalpojumi. Lai gan šim gadam nepieciešamie līdzekļi jau ir savākti, brāļiem tieši šādu pašu summu - 4235 eiro - nepieciešams savākt arī nākamajam gadam.

Jau ziņots, ka Valsts policijas koledža pirmo reizi rīko labdarības koncertus, kuros uzstājas Valsts policijas amatpersonas. Labdarības koncerti norisināsies piecos Latvijas reģionos maija beigās un jūnija sākumā. To mērķis ir palīdzēt savākt nepieciešamos līdzekļus, kas nodrošinātu bērniem procedūras un nodarbības, kas uzlabotu viņu veselību un dzīves kvalitāti.

Koncerti notiks piecās Latvijas pilsētās, pārstāvot piecus Latvijas reģionus. Labdarības organizācija noteikusi, ka koncertu laikā savāktie ziedojumi tiks novirzīti sešiem bērniņiem - katrs bērns dzīvo attiecīgajā Latvijas reģionā.

5.jūnijā Rīgā, Nacionālās aizsardzības akadēmijas Klinsona zālē norisināsies labdarības koncerts, kura laikā tiks vākti līdzekļi 13 gadus vecajai Danai. Lai uzlabotu viņas runu, koncentrēšanos un uzmanības noturību, Danai nepieciešamas nodarbības pie logopēda un psihologa. Vēl nepieciešams savākt naudas līdzekļus 1195, 76 eiro apmērā.

Uz labdarības koncertiem, kuros piedalīsies Valsts policijas amatpersonas - Alise Ozola, Anita Fišere, Uldis Dārznieks, Tālis Lukjanskis, Andris Osītis un Ansis Zanders, kā arī policistu draugi - Kristīne Šomase, Jelgavas popkoris un popgrupa "Noslēpums", tiek aicināts ikviens iedzīvotājs.

Ziedojumu vākšana norisināsies līdz pat jūnija vidum. Koncertu laikā ziedojumus būs iespējams ievietot speciālā aizzīmogotā ziedot.lv ziedojumu kastītē, tāpat iespējams veikt arī bezskaidras naudas ziedojumus mājaslapā ziedot.lv. Gadījumā, ja kādā no pieciem labdarības koncertiem savāktie ziedojumi sasniegs lielāku summu kā nepieciešams, tad šī nauda tiks novirzīta pārējiem bērniem, kuriem vēl nepieciešams savākt līdzekļus veselības uzlabošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu