Una Ulme testē Dr.Ohhira kolagēnu (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Una Ulme ir Latvijā pazīstama ne tikai kā iedvesmojoša modes un stila pazinēja, bet arī kā skaistumkopšanas eksperte, par ko tapusi arī viņas jaunā grāmata. Tieši tāpēc lūdzām Unu piedalīties jaunā produkta “Dr.Ohhira dzeramais kolagēns” izzināšanā un padalīties ar savu pieredzi tā lietošanā viena mēneša garumā.

Kāpēc mums nepieciešams kolagēns?

Una, kā jau skaistumkopšanas pasaules pazinēja, pirms apraksta savu pieredzi ar Dr.Ohhira dzeramais kolagēns produktu, vēlas mums, visām lasītājām, atgādināt un paskaidrot, kāpēc kolagēnam ir tik būtiska ietekme uz ārējo izskatu.

“60% cilvēka ķermeņa sastāv no saistaudiem, no kuriem 80% veido kolagēns.

Tas ir šķidrums, kas organismam nepieciešams tāpat kā automašīnai eļļa. Tieši kolagēna šķiedras atbild par ādas stingrību, kaulu, saišu, skrimšļu, matu un zobu veselību.

Ar gadiem to sintēze palēninās, āda zaudē savu tonusu un elastību,” skaidro skaistumkopšanas pasaules pazinēja Una Ulme.

Par kosmētiku, kura stimulē kolagēnu. Pieredze un atklāsmes.

Tālāk Una stāsta par savu pieredzi saistībā ar kosmētiku, kura stimulē kolagēna sintēzi.

“Jā, ir kosmētika, kas stimulē kolagēna sintēzi. Taču ir viens ļoti liels BET. Mēs nezinām, vai šo produktu sastāvā esošās aktīvās vielas spēj izkļūt cauri ādas aizsargbarjerai un nokļūt tur, kur nepieciešams. Tāpēc visefektīvākais veids, kā palīdzēt atjaunoties kolagēna šķiedrām, ir pārdomāts uzturs. Taču šeit pastāv vēl lielāks BET. Kolagēna veidošanās procesā piedalās ļoti specifiskas aminoskābes un minerālvielas, piemēram, glicīns, alanīns, prolīns, valīns, lizīns, cinks, magnijs, varš, sērs, silīcijs utt.,” zina teikt Una Ulme.

Bet, nolaižoties uz zemes, mēs visas saprotam to, par ko tālāk runā Una: “Nu nav mūsu straujajā ikdienas skrējienā laika TIK pārdomātam uzturam.

Ja vēl ņem vērā, ka šajos procesos liela nozīme ir C vitamīnam, tad, stādies priekšā, kam katru dienu ir jābūt tavā šķīvī.

Ja mēs ēdam to, ko visi pamatā ēdam, kad kolagēna sintēzes procesi palēninās un mēs ātrāk novecojam.”

Foto: No personīgā arhīva

Ko tad darīt, kā rīkoties?

Dr.Ohhira kolagēns – izcila sastāva rezultātā uzlabojas tavas ādas tonuss!

Nu lūk, tāpēc jāsit skaļi plaukstas un jāpriecājas, ka diezgan nesaprotamo uztura bagātinātāju klāstu papildina tādi ļoti konkrēti un skaidri saprotami produkti kā Dr.Ohhira kolagēns. Iegūts no jūras zivīm (tas ir populārākais kolagēna peptīda iegūšanas veids arī kosmētikā), papildināts ar elastīnu, hialuronskābi, C vitamīnu, koenzīmu Q10, bifidobaktērijām, augu ekstraktiem un vēl daudziem ādai nepieciešamiem labumiem. Produkts iepildīts ērtās 20 ml pudelītēs, un vienīgais, kas mums jādara, - jāatceras to noteiktos laikos iedzert.

Protams, tas nenozīmē, ka tu mēneša laikā kļūsi par 10 gadiem jaunāka. Taču tas palīdzēs uzturēt ādu labā tonusā, seja izskatīsies svaigāka (par to pārliecinājos pati), un šādā veidā profilaktiski rūpēsimies arī par skaistiem matiem, stipriem kauliem un veseliem zobiem.

Ak jā... Pudelītes saturs ir ļoti garšīgs, man tas atgādina omes vārītu meža ogu želeju.

Foto: Publicitātes foto

Sadarbībā ar  “Dr.Ohhira” 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu