Pašmāju dizaina preces meklē Kalnciema kvartāla Magnetic Latvia Biznesa inkubatoru tirgū

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Šā gada 15. jūnijā Rīgā, Kalnciema kvartālā pirmo reizi notiks Magnetic Latvia Biznesa inkubatoru tirgus. Visas dienas garumā varēs iepazīt jaunos uzņēmējus, kuri attīsta savu uzņēmējdarbību un rada jaunus produktus 15 biznesa inkubatoros visā Latvijā. Lūk, ko ir vērts apskatīt Kalnciema kvartāla Magnetic Latvia Biznesa inkubatorā. 

Qinn Designs

Aplūko neparastas formas mēbeles un interjera risinājumus. Qinn Designs piedāvā iegādāties koka izlietnes, kas konkurencē sacentīsies ar ierasto porcelānu vai stiklu. 

METTA STEEL

Biznesa inkubatora tirdziņa ietvaros noteikti būtu vērts ieskatīties metāla ražotāja METTA STEEL piedāvājumā. Ielūkojies moderno mēbeļu piedāvājumā un atrodi sev piemērotāko risinājumu. 

Midmini

Pārsteidz savu atvasi ar miniatūru bērnu virtuvīti, kuru ražojuši pašmāju amatnieki. Nelielais skapītis - virtuve lieliski iederēsies jebkurā bērnistabā un un ļaus mazajiem iejusties mājsaimnieku lomā. Starp ražotāja precēm ir iespējams atrast arī modernas koka mēbeles - krēslus, dīvānus, galdus un plauktus. 

Lil House

Līdz ar mazām virtuvītēm Kalnciema kvartālā būs apskatāmas mazas mājiņas, kas mudinās bērnu prātot un izzināt. Koka saplākšņu mājiņas ir aprīkotas ar neparastu fasādi - dažādiem uzdevumiem, tāfeļvirsmu un spēlēm, kas palīdzēs attīstīt bērna loģisko domāšanu. 

Kaisme dizains

Stila entuziastēm un modes ekspertēm patiks Kaisme dizains ražotie auskari, kas gan lieliski izcels jebkuru tērpu un piešķirs koptēlam odziņu, gan arī būs pamanāmi pat uz kosmētikas galdiņa vai rotaslietu trauciņā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu