Neparasta ideja Jāņu pasākumam - skaties latviešu filmas savā dārzā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/cowbell_haus

Kinofilmu skatīšanās dārzā vai kādā publiskā vietā ir atainota daudzās slavenās Holivudas filmās. Tā ir kā romantiķu un kinomānu Ēdenes dārzs, kurā baudīt mākslu, svaigu gaisu un dārzu foršā kompānijā. Izmanto šo ideju Jāņu ballītei un piešķir tai jaunu un neparastu atrakciju. 

Kas gan būtu neparastāks kā "Limuzīns Jāņu nakts krāsā" skatīšanās pašu dārzā kopā ar tuvākajiem draugiem un ģimeni! Lūk, idejas, kā radīt brīvdabas kino pagalmā.

Atrodi piemērotu vietu

Izplāno, kur varētu norisināties kinoseanss un kur atradīsies ekrāns - tas var būt novietots pret žogu, mājas sienu, garāžu vai šķūnīti. Neaizmirsti izdekorēt filmu skatīšanās vietu ar gaismas virtenēm, kas tai piešķirs papildu romantiku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DecortRips (@decortrips) on

Aizņemies no draugiem vai iegādājies projektoru

Filmas vakars nebūs izdevies bez projektora - iegādājies, izīrē vai aizņemies no kāda drauga projektoru, kuru var savienot ar datoru vai citu ierīci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Secret Styling Club (@secretstylingclub) on

Savieno ar datoru vai DVD pleijeri

Kad atrisināts projektora jautājums, savieno to ar datoru, DVD vai Blu Ray pleijeri vai kādu citu filmu straumēšanas iekārtu. Tāpat neaizmirsti parūpēties par skandām. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esther Katherine (@a_van_named_raffy) on

Radi ekrānu

Ekrāns var būt balts vai viegli iedzeltens palags - nostiprini to ar knaģiem pie veļas auklas, kas novilkta gar mājas, sētas, garāžas vai šķūnīša sienu. Nostiprini palaga apakšējās malas, novelkot tās ar auklām, vai piestiprini apakšējiem stūriem kādu atsvaru, lai ekrāns filmas skatīšanās laikā neplivinātos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanket Fort Parties (@blanket_fortparties) on

Parūpējies par komfortu

Vislabākā vieta, kur sasēst viesiem, būs mauriņš, kurā izklātas sedziņas un spilveni. Īpaši noderēs pupu maisi un citi mīksti krēsli vai spilveni. Ja gribi piešķirt īpašu glanci, papildini dārzu ar šūpuļtīkliem, beņķiem, paklājiem un svecēm. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cowbell_haus on

Sagatavo uzkodas un dzērienus 

Visbeidzot - īstas dzīres neiztiks bez uzkodām, dzērieniem un arī kāda šašlika vai burgera. Sarīkojiet gaļas cepšanu pirms filmu seansa, sagatavojiet dārzeņu, augļu vai siera plati. Tāpat vari piekodināt draugiem vai radiem ierasties ar savu uzkodu groziņu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brisbane Restaurants (@brisbanerestaurants) on

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu