Zvaigžņu karu faniem: "Disney" rada neparastu mēbeļu līniju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kenneth Cobonpue/Publicitātes foto

Tuvojoties jaunās filmu sāgas "Zvaigžņu kari" turpinājumam, ir sarosījušies ne tikai fani, bet arī dizaineri un mēbeļu ražotāju. Nupat "Disney" filmu studija sadarbībā ar filipīniešu mēbeļu dizaineri Kenītu Kobonpū ir radījuši unikālu mēbeļu līniju, kas iepriecinās pat cimperlīgāko fanu vēlmes. 

Zvaigžņu karu filmu sāga jau dekādēm iepriecina fanus visā pasaulē - spraigie notikumi, kolorītie tēli un unikālo tehnoloģiju atveidojumi ir ne tikai fantastikas filmu un komisku piekritējiem tīkams materiāls, bet tas var būt arī amizants mēbeļu dizains. To pierāda "Disney" un mēbeļu dizainera Kenīta Kobonplū radītās mēbeles.  

Foto: Kenneth Cobonpue/Publicitātes foto

"Kad man piedāvāja radīt Zvaigžņu karu mēbeles, sākotnēji atteicos, jo nevēlējos radīt kosmosa kuģa imitācijas vai mēbeles ar Dārta Veidera seju," filipīniešu medijam "Philstar" atklāja pats dizainers. "Par laimi kompānija lūdza interpretēt Zvaigžņu karu tēmu un radīt savu dizainu." Filipīniešu dizainers mēbeļu līnijas izstrādē apvienoja piedzīvojumu filmas tematiku, motīvus un formas ar sava ierastā minimālisma un modernisma dizaina valodu un filozofiju. Šobrīd faniem ir pieejami atpūtas krēsli, kas vizuāli atgādinās kosmosa kuģi, kafijas galdiņus, Čubaka kažoka krēslus, imperatora Palpatīna atpūtas krēslu un lampu abažūrus ar kauju ainām. 

Foto: Kenneth Cobonpue/Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu