Tantras festivāls “High on Life”

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook

Šodien aizvien vairāk cilvēku nodarbojas ar dažādām apzinātības praksēm, meklē saikni ar sevi, apkārtni un dabu, taču, lielpilsētu trokšņu nogurdināti, mēs bieži vien aizmirstam, cik vienkārši tas ir izdarāms. Igaunijā lielākais tantras festivāls “High on Life” aicina veltīt sev vairākas dienas, pavadot tās mīlestības pilnā un atbrīvotā atmosfērā.

“Igaunija ir unikāla vieta pati par sevi, te ir tīrs gaiss, avoti ar skaidru ūdeni. Meži ir noslēpumiem pilni, cilvēki ir saglabājuši iedzimto spēju sarunāties ar dabu. Esot harmonijā ar dabu, cilvēks spēj līdzsvarot sevi un apkārtni,” saka festivāla “High on Life” organizators Peep Õunapuu.

Arī tantras festivāls “High on Life”, kas Adilas kempingā notiks no 16. līdz 21. jūlijam, ir ieplānots kā vide, kur mīlestības pilnā atmosfērā var iepazīt sevi, atrast jaunus draugus, atbrīvoties no robežām un nospraust jaunas. Tas ir pasākums, kur smieties, dejot un atvērt sevi dievišķai mīlestībai.

Festivālā būs pieejamas dažāda līmeņa meistarklases, lekcijas, meditācijas, jogas nodarbības, atklāsmju dejas un kakao ceremonija. Tāpat darbosies mājlietu tirdziņš un sauna. Plānots, ka festivāla apmeklētāji ik dienu varēs piedalīties 15 dažādās nodarbībās. Tās ir piemērotas gan cilvēkiem, kas tikai sper pirmos soļus pašattīstībā, gan pieredzējušiem garīgo prakšu veterāniem.

Par to rūpēsies neskaitāmi lektori un skolotāji no visas pasaules, tostarp no tādām eksotiskām vietām kā Havaju salas un Taizeme. Te viesosies arī populārā tantras skolotāja Sanna Sanita, kuru aizrauj cilvēka slēptais potenciāls un garīgā atmoda. Ar savu spēju dzīvot pasaulē, kurā valda savstarpējā cieņa un autentiskums, Sanna ir īsts enerģijas avots mīlestībai un priekam.

Tāpat tantras festivālā viesosies arī skolotājs Svami Sačindanands (Swami Sachidananda) no Indijas. Svami garīgais ceļojums sākās jau agrā bērnībā ar vēdiskajām tradīcijām, jogu un meditācijām. Viņa dzīves kaislība ir iespēja dalīties savās zināšanās ar visu pasauli, ne velti Sačindanands ir izveidojis īpašu “Dzīves mākslas” programmu.

Lielākais tantras festivāls Igaunijā “High on Life” notiek jau septīto reizi, ik gadu to apmeklē vairāki simti dažāda vecuma cilvēku.

“Mēs darām visu, lai nodrošinātu festivāla dalībnieku labsajūtu. Tas ir slēgs presei, tādēļ nevienam nav jābaidās, ka publiski varētu “noplūst” kādas fotogrāfijas. Tāpat darbosies telts bērniem, savukārt jauniešiem ir pieejamas īpašas biļetes,” saka festivāla pārstāvis.

Tantras festivāls “High on Life”, kas no 16. līdz 21. jūlijam notiks Adilas kempingā, var kļūt par brīnišķīgāko un sirsnīgāko vasaras piedzīvojumu skaistajā Igaunijas dabā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu