Saņemtas jaunas sūdzības par uzņēmumu, kam bija uzticēta EP paziņojumu izsūtīšana

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pašvaldība saņem sūdzības, ka, mainoties piegādātājam, netiek saņemts pašvaldības informatīvais izdevums "Rēzeknes Vēstnesis", preses konferencē informēja Rēzeknes mērs Aleksandrs Bartaševičs (S).

Par izdevuma piegādātāju nākamajiem trim gadiem izvēlēta SIA "Reller", un, pēc domes priekšsēdētāja teiktā, iedzīvotāji domei ziņo, ka nesaņem pašvaldības izdevumu. Īpaši aktuāla problēma esot tiem iedzīvotājiem, kas vēlas saņemt izdevumu krievu valodā.

Bartaševičs atklāja, ka uzņēmums Rēzeknē "tikko ienācis", tāpēc cer, ka tas spēs atrisināt problēmas. Pretējā gadījumā pastāv iespēja, ka pašvaldība ar pakalpojuma sniedzēju lauzīs līgumu un sludinās jaunu iepirkumu.

"Reller" valdes locekle Marina Mjasņikova aģentūrai LETA atklāja, ka piegāžu aizkavēšanās saistīta ar adrešu bāžu nepilnību. Iepriekšējais pakalpojuma sniedzējs uzņēmumam savu datu bāzi neesot vēlējies nodot, bet no pašvaldības saņemtā ir nepilnīga. Proti, norādīts, ka konkrētajā adresē vēlas saņemt izdevumu latviešu valodā, taču pēc piegādes noskaidrots, ka izdevumam jābūt krieviski.

Mjasņikova solīja, ka piegādes Rēzeknē tiks sakārtotas.

Jau vēstīts, ka pašvaldības izdotā bezmaksas informatīvā izdevuma "Rēzeknes Vēstnesis" piegāde nākamajos trijos gados izmaksās 98 010 eiro, liecina pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs" iepirkums.

"Reller", kas iepirkumā izvēlēta divu pretendentu konkurencē, piegādās izdevumu atkarībā no pieprasījuma - uz iesniegumu pamata - pa konkrētām adresēm valsts vai krievu valodā. Krievu valodā izdevums jāpiegādā pēc iedzīvotāju vai iestādes pieprasījuma konkrētajā adresē, valsts valodā - pēc pasta abonementu pastkastēm. Vienā piegādes reizē ir 15 000 eksemplāru.

Piegāde jānodrošina katrā abonenta pastkastītē pilsētā, pašvaldības uzņēmumiem un iestādēm, kā arī pilsētas kafejnīcām, restorāniem un citām sabiedriskām organizācijām. "Rēzeknes Vēstnesis" iznāk četras reizes mēnesī, astoņu un 12 lappušu biezumā.

Līgums ar uzņēmumu būs spēkā līdz 2022.gada 1.jūlijam. Tā kopējā summa ir 98 010 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu