Jeep atgriežas pikapu tirgū ar modeli Gladiator

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Jeep Gladiator '20
Jeep Gladiator '20 Foto: Fiat Chrysler Automobiles

Automašīnu ražotājs Jeep izveidojis jaunu auto modeli Gladiator, tādējādi atgriežoties pikapu tirgū pēc 27 gadu ilgas pauzes.

Visi Gladiator modeļi, kas būs pieejami Eiropā, būs aprīkoti ar 3 litru dīzeļdzinēju. Tas attīsta 260 zirgspēku jaudu un 600 Nm griezes momentu, un standartā būs apgādāts ar stop-start sistēmu. Motora griezes momentu standarta pilnpiedziņas sistēmai novada astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba. Pikapa kravnesība ir 725 kg, bet vilktspēja sasniedz 2722 kg.

Jeep Gladiator ir elektroniska griezes momenta sadales sistēma, kas nodrošina optimālu saķeri dažādos apstākļos, savukārt dzinējam un vairākiem piekares sistēmas elementiem tiek nodrošināta papildu aizsardzība. Sport vai Overland versijā pikaps tiek aprīkots arī ar Command-Trac pilnpiedziņas sistēmu, savukārt Rubicon versijai ir Rock-Trac pilnpiedziņas sistēma.

Foto: Fiat Chrysler Automobiles

Dabā Gladiator spēj uzrāpties līdz pat 43,6 grādu leņķim stāvās nogāzēs, pārvarēt 20,3 grādu slīpas uzbrauktuves un nobraukt pa 26 grādu slīpām nogāzēm. Automašīnas klīrenss ir 28,2 cm, un tā spēj izbraukt līdz pat 76 cm dziļu ūdenstilpi. 

Foto: Fiat Chrysler Automobiles

Tai pašā laikā Gladiator veidots, lai būtu arī ērts ikdienas auto, un to var apgādāt ir izplatītākajiem elektroniskajiem asistentiem, atbalsta sistēmām un komforta aprīkojumu.

Foto: Fiat Chrysler Automobiles
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu