Baltās pop-up piknika vakariņas jau šovakar! Kāda ir etiķete?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kristīne Grīnvalde

Lūk, ceļvedis tiem, kas plāno doties uz "Balto pikniku"!

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus straujajā dzīves ritmā satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu, - nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā. Šis skaistais notikums ir kļuvis par īpašu un gaidītu vasaras tradīciju.

Foto: Kristīne Grīnvalde

PIRMS PASĀKUMA

Jūs sapulcināt draugu loku un rezervējat vietas pasākumā. Dalības maksa 1 personai ir 30 EUR. Vietu skaits L’elegante Pop-Up Picnic ir ierobežots, tādēļ mēs iesakām lēmumu par dalību neatlikt, lai jūs paspētu pirms visas vietas uz pasākumu ir rezervētas. Tikai tie dalībnieki, kuri būs iegādājušies biļeti, pasākuma dienā plkst. 15:00 e-pastā saņems pasākuma slepenās vietas adresi.

Foto: Kristīne Grīnvalde

VAKARIŅAS. DEKORĀCIJAS. APĢĒRBS.

Pasākuma pamatā ir elegants pikniks, kas sākas ar uzkodām, tām seko pamatēdiens un deserts, kurus šajā vakarā esat izvēlējušies ņemt līdzi, lai tos baudītu un dalītos ar draugiem. Šis pasākums pamudina atklāt sevī kulināra talantu un radīt kaut ko jaunu, lai vakarā pārsteigtu draugus un starp visiem ēdieniem kopīgi izvēlētos favorītu. Apvienojot lielisku ēdienu ar izcilu vīnu vai šampanieti, vakars viennozīmīgi izvērtīsies brīnišķīgs.

Šo vakariņu galvenais uzsvars ir to izbaudīšana, tādēļ mēs iesakām ne vairāk kā vienu vīna pudeli vienai personai.

Atmosfēra ir būtiska L’elegante Pop-Up Picnic sastāvdaļa. Tādēļ ļaujieties savai iztēlei un radošumam. Galdi klāti ar baltiem galdautiem, svečturi, sveces, vāzes ar ziediem, sudraba galda piederumi, īsti trauki un glāzes un vēl, un vēl… viss tas padarīs šo vakaru patiesi īpašu. Un neaizmirstiet baltās salvetes īpašajam vakara atklāšanas rituālam!

Mēs aicinām ikvienu ģērbties eleganti un baltā. Šī jaukā tradīcija iet cauri laikam un ir apvienojošais elements visos šāda koncepta pasākumos arī citur pasaulē.

Ideja pieder parīzietim Fransuā Paskjē, kurš 1988. gadā, atgriežoties Parīzē pēc ilgas prombūtnes, aicināja savus draugus uz atkalredzēšanās vakariņām parkā un, lai vieglāk atpazītu viens otru, ieteica visiem ģērbties baltā.

Balti tērpi, galdi un galda noformējums rada atšķirību starp viesiem, apkārtējo vidi un garāmgājējiem. Baltais apģērbs dalībniekiem rada svinīguma sajūtu, bet pašā pasākumā - gaišu un pozitīvu atmosfēru. Ir tik skaisti vērot, kā cilvēki no daudzām vietām vienlaikus dodas uz centrālo pasākuma vietu; visi eleganti saposušies un baltā.

Foto: Kristīne Grīnvalde

PASĀKUMS

18:00-18:30 Viesu ierašanās, galdu klāšana – viesiem palīdz pasākuma koordinatori. Lielākas kompānijas aicinātas ierasties savlaicīgi, lai nodrošinātu vietas kopā.

18:40-21:00 Vakariņu atklāšana, vakariņošana un dzīvās mūzikas priekšnesums. Izbaudiet vakariņas un dzērienus kopā ar citiem viesiem. Pastaigājiet pa elegantā piknika norises vietu, lai  redzētu neticami skaistus galda klājumus, satiktu jaunus cilvēkus, un iegrimtu maģiskajā atmosfērā, kamēr fonā skan dzīvā mūzika.

Neaizmirstiet baltās salvetes īpašajam vakara atklāšanas rituālam!

21:00-22:20 Dejas. Pēc vakariņām dīdžejs ar brīnumsvecīšu rituālu atklās “deju grīdu”, lai kopīgi baudītu mirkli un dejas zem zvaigžņotās debess.

Neaizmirstiet piknika grozā ielikt arī brīnumsvecītes, lai varētu piedalīties maģiskajā rituālā.

22:20-23:00 Vietas sakopšana. L’elegante Pop-Up Picnic ir par zaļu domāšanu! Tā būtība ir pēkšņi parādīties kādā neierastā vietā un tikpat pēkšņi pazust, neatstājot aiz sevis atkritumus. Tādēļ pasākumā netiek izmantoti vienreizējie trauki, bet gan īstie. Tāpat dalībnieku uzdevums ir cienīt pasākuma vietu un savu pilsētu un līdzi ņemt atkritumu maisus, lai atstātu aiz sevis sakoptu vidi. Atkritumu tvertnes būs pieejamas uz vietas, tās  nodrošina organizators.

23:00 Burvība beidzas, pasākums ir noslēdzies. Mēs aicinām ikvienu mājās nokļūt droši, tādēļ izmantojiet taksi vai sabiedrisko transportu.

Foto: Kristīne Grīnvalde

IZTURĒŠANĀS

Mēs vēlamies, lai L’elegante Pop-Up Picninic vakariņas būtu priecīgas un visi viesi justos piederīgi. Lai to nodrošinātu un padarītu šo vakaru īpašu no sākuma līdz beigām, un izvairītos no starpgadījumiem, mēs aicinām izturēties cieņpilni kā pret pārējiem pasākuma dalībniekiem, tā pret organizatoru komandu. Viena no šā pasākuma veiksmes atslēgām, kas ir arī veiksmīgas dzīves formula, ir sadarbība!

Mēs ļoti priecāsimies, ja dalīsieties ar savām sajūtām, stāstiem un fotogrāfijām nākamajā dienā, tāpēc nekautrējaties un dalieties ar mums jūsu pieredzē! Sociālajos tīklos izmantojiet tēmturi #popuppikniks, komunikācijai – mūsu Facebook profilu vai e-pastu pikniks@popupsense.lv

"L’elegante Pop-Up Picnic" var pieteikties ikviens interesents, kurš ir gatavs piedzīvojumam un tā īpašajiem nosacījumiem. Detalizētāka informācija atrodama šeit

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu