Ieskaties modeļu Karas un Popijas Delavinju tropiskajā mājoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Slavenās britu modeles Kara un Popija Delavinjas ir redzamas uz neskaitāmiem žurnālu vākiem, kosmētikas reklāmām, modes skatēs un pat filmās, taču retais aizdomāsies, kā dzīvo šīs kolorītās skaistules. Modeles nebaidās atklāt, ka viņu mājās ir ierīkots striptīza stienis, Playboy spēļu aparāts un vairākas bāra letes ar iespaidīgiem krājumiem, bet pats mājoklis izstaro neticamu tropisku gaisotni, vēsta žurnāls "Architectural Digest".

Abas britu modeles ir kādas aristokrātu dzimtas pēcteces, taču pašlaik meitenes dzīvesvietu dzimtenē ir iemainījušas pret māju saulainajā Losandželosā. Šajā mājoklī Kara un Popija mitinās kopš šā gada janvāra - pirms tam pasakainais nams ir piedzīvojis renovāciju vesela gada garumā, kura gaitā tas pārtapa par džungļu paradīzi. 

Mājoklī dominē zaļie toņi, rotangpalmas mēbeles, pīti aksesuāri un krietns daudzums ar telpaugiem. Daļu no mēbelēm māsas ir projektējušas pašas, piemēram, divstāvu gultu viesu guļamistabā. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Kā atzīst modeles - mājas nozīmīgākā pievienotā vērtība ir tās eksotisko augu dārzs, uz kuru skats paveras no balkona. "Mēs esam no Lielbritānijas, un tur mums nav daudz iespēju iekopt tropisku dārzu, tāpēc nolēmām šeit izpausties ar vērienu," stāsta Popija Delavinja. Līdz ar pasakaino dārzu meiteņu pagalmā ir izbūvēta terase ar ēdamzonu, kas savieno divus mājas spārnus. Otrpus mājai ir ierīkots iespaidīgs baseins ar džakuzi marokāņu stilā.  

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Jāteic, ka gaumē abas māsas nav nemaz tik vienotas. Popijas guļamistaba ir gaiša, dekorēta ar maigi zilām tropu motīvu tapetēm, milzīgu gultu un baltām sienām. Kā atzīst Popija, viņa nav pārāk nosvērta un mierīga personība, tāpēc viņai ir nepieciešama telpa, kas spēj nomierināt un relaksēt. "Šī istaba ir tik gaiša, ka man ir vajadzīgs filtrs acīm, jo tas gaišums mani dedzina," sarkastiski izsakās Kara. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Karas istaba ir pilnīgs pretstats Popijas miteklim - šeit sienas ir ieturētas sarkanīgi brūnos toņos. Modeles istabā mēbeles ir īpaši pieskaņotas kopējam dizainam - tās ir izvēlētas tumši sarkanos toņos, ar zelta piesitienu, bet aksesuāru izvēlē ir jaušama Karas neparastā un amizantā personība, piemēram, pelnutrauks ar gulošu sievieti vai vīraku turētājs krūšu formā. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Visneparastākā telpa modeļu mājā ir filmu zāle, kur ir ierīkots striptīza stienis ar podestu. "Šeit skatāmies filmas, bet, ja kāds vēlas izrādīt savas spējas modernajās dejās, tas ir atļauts. Drīzāk pat ierosināts," atklāj Kara.

Foto: Ekrānuzņēmums no YouTube video

Bez filmu zāles modeļu mājoklī ir arī spēļu zāle ar veseliem diviem bārien un spēļu automātiem. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu