Gribu iedrošināt katru sievieti un vīrieti gaidīt ar seksuālām attiecībām līdz kāzām (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: deposit

"Gribu iedrošināt katru sievieti un vīrieti gaidīt ar seksuālām attiecībām līdz kāzām. Pat ja nevainība ir pazaudēta, nekad nav par vēlu sākt sevi cienīt un gaidīt! Kā reklāmās dzirdēts – jo tu esi tā vērta! Un mēs patiešām esam tā vērtas, lai mūs gaidītu," savu viedokli žurnālā "Ieva" pauž Elīna. 

Elīna Aļošina apprecējās 33 gadu vecumā un pirmoreiz intīmas attiecības piedzīvoja kāzu naktī. Nevis tāpēc, ka nebija iespēju, bet tāpēc, ka tāda bija viņas izvēle. Neparasti, vai ne? 

Elīna apprecējās pagājušā gada decembrī – septiņus mēnešus pēc iepazīšanās. Un pa īstam viens otru iepazīst tikai tagad, laulībā.

«Pateicoties šķīstībai, septiņi astoņi mēneši draudzības bija ļoti īpaši – tajos nebija seksa, nebija maigošanās. Aleksandrs mani pirmoreiz noskūpstīja nedēļu pēc saderināšanās,» žurnālā "Ieva" atzīst Elīna.

Tas, ka nav seksa, viņasprāt, abām pusēm rada īpašu sajūtu – palīdz izjust, ka pretējo pusi interesē ne tikai ķermenis, savu vajadzību apmierināšana, bet arī cilvēka iekšējā pasaule.

"Tomēr nevaru noliegt, ka seksuālā vēlme bija, citādi nemaz nevar būt! Bet mēs abi nedarījām neko tādu, kas to varētu izprovocēt. Taču nebija jau arī tā, ka abi sakostiem zobiem gaidījām, kad nu beidzot varēsim ļauties intīmai tuvībai. Baudījām viens otra klātbūtni un bijām laimīgi,» stāsta Elīna.

Visu Elīnas un viņas vīra stāstu par to, kā ir gaidīt līdz kāzām, lasi žurnālā "Ieva".

Kādas ir tavas domas par gaidīšanu līdz kāzām?

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu