Trešdienas horoskops: 15. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 15. maijam.

AUNS

Tavi ieteikumi palīdzēs kolēģiem raitāk tikt galā ar pienākumiem. Laba diena, lai nāktu klajā ar idejām un priekšlikumiem par tehnoloģiju izmantošanu.

VĒRSIS

Vēlams pievērsties profesionālās izaugsmes jautājumiem. Izpēti darba sludinājumus, biznesa iespējas, strādā pie personīgajiem projektiem, jo visai drīz darbā iespējami interesanti pavērsieni.

DVĪŅI

Sekmīgs laiks lietišķo jautājumu risināšanai. Daudz lielisku ideju, tikai nedāvā tās visiem pēc kārtas. Tā ir vērtība, par kuru bieži neviens negrib maksāt.

VĒZIS

Pastāsti savas ieceres “prāta vētras” sanāksmēs darbā vai arī meklē biznesa partnerus jauniem projektiem. Taču pamatā paļaujies uz sevi – būs tas, ko pats izdarīsi un noorganizēsi.

LAUVA

Pastāv iespējas izveidot ražīgu sadarbību un iesaistīšanos ārzemju projektos. Kad daudz strādāts, tad arī atpūta godam nopelnīta: vakarā izej sabiedrībā, noorganizē ar draugiem vakariņas.

JAUNAVA

Tāda sajūta, it kā tev būtu simts roku, un katra dara kaut ko citu, bet lietderīgu. Skaties, vai darbā neesi uzņēmies par daudz. Spēks un enerģija nepieciešama arī mājas saimniecībā.

SVARI

Būsi uzmanības centrā un kolēģi vai biznesa partneri atzīs tavu autoritāti. Esi modrs, jo var rasties iespējas palielināt ienākumus. Vajag iesaistīties ambiciozos projektos.

SKORPIONS

Darbā liela rosība, komunikācija, kontaktu veidošana, jaunas iespējas. Veiksmīga sadarbība un panākumi atkarīgi no tā, cik operatīvi spēsi reaģēt uz nestandarta situācijām.

STRĒLNIEKS

Diena ar divējādām noskaņām. Tu pats zini visu labāk, taču šoreiz tā nevarēs. Lai darbā vai biznesā gūtu panākumus, ir jāmācās sadarboties un respektēt citu viedokļus.

MEŽĀZIS

Interesantas idejas, mūsdienīga pieeja dažādu jautājumu risināšanā, kā arī iespējas palielināt ienākumus. Ļoti, ļoti daudz darāmā, nemaz nemanīsi, kā pienāks vakars.

ŪDENSVĪRS

Sekmīga diena, lai realizētu profesionālos plānus. Taču jāpiedomā pie tā, kas notiek privātajā dzīvē. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, tad vislabākais – sirsnīga saruna.

ZIVIS

Ja slēdzami līgumi vai kārtojami juridiskie jautājumi, tad esi precīzs un labāk konsultējies ar speciālistiem. Noderēs seni kontakti un draudzīgas pazīšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu