Rīgā atver otro H&M Home veikalu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Paplašinot dzīvesstila zīmolu piedāvājumu, augustā tirdzniecības centrā Galleria Riga atvērta H&M mājas preču nodaļa. Tā piedāvā sezonas tendencēm atbilstošus interjera dizaina priekšmetus, kā arī pastāvīgi – funkcionālo tekstilu, traukus un dekorus katrai mājokļa telpai.

H&M attīstījis savu konceptu, klientiem piedāvājot ne tikai apģērbus, bet arī mājlietas un atverot jaunus, to skaitā brīvstāvošus H&M Home veikalus.

“Mums ir prieks būt vieniem no pirmajiem Baltijas valstīs, kas klientiem piedāvā šo jauno H&M Home konceptu.

Jau kopš Galleria Riga un H&M sadarbības pirmsākumiem zīmols mūsu tirdzniecības centrā ir pastāvīgi attīstījies, un šobrīd tiek paplašināts gan koncepts, gan pats H&M veikals,” stāsta Māris Smiltenieks, East Capital Real Estate reģionālais vadītājs Latvijā.

Foto: Publicitātes foto

Galleria Riga vadītāja Zane Šulca norāda, ka jaunais H&M Home koncepts lieliski atbilst šī lielveikala klientu gaumei un stiprina tirdzniecības centra pozicionējumu un dzīvesstila zīmolu piedāvājumu. “Mēs veidojam Galleria Riga kā pilsētas centra dzīvesstilam piemērotu iepirkšanās centru, pastāvīgi papildinot unikālo zīmolu klāstu. Esam priecīgi arī par vairāku citu gaidāmo atvēršanu augustā, septembrī un oktobrī,” pauž Zane Šulca.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu