Rukšāne par šķiršanos: mazākā meita tā arī nespēj piedot tēvam... (8)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: STV

Šonedēļ žurnāliste Daina Jāņkalne raidījumā "Sieviete. Personīgi" (STV Pirmā) meklē atbildi uz jautājumu - ar kādām grūtībām jāsaskaras, audzinot bērnu vienai? Un - kā pārvarēt šos izaicinājumus, saglabājot gan pašcieņu, gan pozitīvu vidi pašam bērnam? Savā pieredzes stāstā dalās rakstniece Dace Rukšāne, kuru pirms daudziem gadiem dzīvesbiedrs atstāja īsi pirms trešā bērniņa nākšanas pasaulē.

"Man pat prātā nenāca, ka es meitām varētu teikt, ka viņš ir cūka.

Es negribēju meitām iemācīt, ka visi vīrieši ir cūkas," raidījumā "Sieviete. Personīgi" par šķiršanos no vīra un meitu pārdzīvojumiem stāsta rakstniece, politiķe Dace Rukšāne-Ščipčinska. "Tas noteikti nebija tas, ko es gribēju iemācīt."

Dace stāsta, ka ar meitām šķiršanos pārrunājusi atklāti:  "Es teicu, ka es skumstu, ka es bēdājos, - citreiz kopā arī paraudājām...

Jau no paša sākuma stāstīju, ka tētis aizgāja pie citas sievietes. Kad radās viņām pašām jautājumi, es stāstīju, un viņas pašas veidoja savu viedokli."

"Pašreiz viņām ir attiecības ar tēvu. Bet katrai tās ir citādas. Mazā meita tā kā viņu neatzīst. Viņai ir sava vērtību sistēma, un viņa saka, ka viņa nevar piedot, ka viņš ir atstājis viņu," savā pieredzē dalās rakstniece. 

Tiešas sarunas par jautājumiem, kas aktuāli ikvienai sievietei, – Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā “Sieviete. Personīgi"  trešdienās plkst. 21:00 “STV Pirmā”! 

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu