Ēķis: sievietei bez komplimentiem ģimenē var paslīdēt kāja

Viņa viedoklis
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

"Ja vīrietis, kurš dzīvo ar sievieti kopā, nekomplimentē par viņas izskatu skaļi, bet tikai nodomā, tad viņš riskē ar kādu gudrāku donžuānu, kuru viņa sieviete sadzirdēs. Un tad kādā brīdī tai sievai var paslīdēt kāja," raidījumā "Sieviete. Personīgi" par komplimentu nozīmību runā producents Andrejs Ēķis. 

"Cilvēkiem komplimenti ir nepieciešamība. Paskatieties uz kaķi, kas uzguļas uz krūtīm, vai suns, kurš pieglaužas, - visi siltasiņu dzīvnieki grib, lai paglauda, tāpat kā cilvēks," savās pārdomās STV Pirmā raidījumā dalās Ēķis. 

Interesanti Ēķis stāsta par kādu savu novērojumu: "Ir sievietes, kuras, piemēram, līdz 30 gadiem nav apprecējušās, un viņas sāk pārstāvēt vienu tādu kategoriju, kurā ģērbjas sarkanā, spilgti krāso lūpas, parādās šķēlums... Un tev kā vīrietim vienkārši ir jāsaka tas kompliments. Tas tiek tā kā izrauts no tevis - cik tu šodien smuki izskaties. Kompliments tiek provocēts!"

Tiešas sarunas par jautājumiem, kas aktuāli ikvienai sievietei, – Dainas Jāņkalnes sarunu raidījums “Sieviete. Personīgi" trešdienās plkst. 21:00 “STV Pirmā!”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu