Pasažieris pilotē lidmašīnu pēc tam, kad pilots neierodas darbā (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Kāds Lielbritānijas zemo cenu lidsabiedrības “easyJet” pasažieris, kurš veiksmīgas sagadīšanās rezultātā pats ir pilots, piedāvājis sēsties pie lidmašīnas stūres pēc tam, kad izrādījies, ka viens no lidmašīnas pilotiem nav ieradies darbā, ziņo Lielbritānijas medijs “The Independent”.

Maikls Bredlijs, kurš pats ir “easyJet” pilots, kopā ar ģimeni gatavojās doties brīvdienu ceļojumā no Lielbritānijas uz Spānijas pilsētu Alikanti. Neilgi pirms plānotās lidmašīnas izlidošanas no Mančestras noskaidrojies, ka darbā nav ieradies viens no lidmašīnas pilotiem.

Lai izvairītos no reisa aizkavēšanās, Bredlijs piedāvājis pārņemt pilota pienākumus.

Uzzinājis, ka gaidāma reisa kavēšanās, Bredlijs sazinājies ar saviem darba devējiem un piedāvājis pilotēt lidmašīnu, uzsverot, ka pilota licence viņam ir līdzi. “easyJet” pārstāvji piekrituši brīvdienās esošā pilota ierosinājumam.

Lēmumu piekrist vadīt lidmašīnu savā brīvajā laikā Bredlijs skaidrojis ar to, ka viņš vēlējies pēc iespējas ātrāk ar ģimeni nokļūt Spānijā, lai varētu sākt baudīt atvaļinājumu.

Pasažieru vidū paziņojums, ka lidmašīnu vadīs pilots, kurš ir brīvdienās un tāpēc nav tērpies pilota uniformā, tika uzņemts ar sajūsmu, jo, ja Bredlijs nebūtu nācis klajā ar šo ierosinājumu, reiss, visticamāk, tiktu atcelts.

Arī “easyJet” pārstāvji izteikuši Bredlijam pateicību par gatavību pildīt darba pienākumus arī savā brīvajā laikā.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu