Mīļi sveicieni visiem tētiem. Paldies, ka jūs esat!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Septembra otrajā svētdienā - 8. septembrī mēs atzīmēsim ikgadējo Tēva dienu, ko Latvijā jau svinam jau desmito gadu! Sirsnīgi sveicam visus tēvus - paldies, ka jūs esat!

Svētku gājiens un pasākums

8.septembrī, plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa Rīgā sāksies tradicionālais Tēva dienas gājiens, kurā aicinātas piedalīties ģimenes no visas Latvijas. Gājiens noslēgsies Vērmanes dārzā - pie skatuves, kur uzreiz gaidāms svētku koncerts. Tēva dienas gājiens un festivāls šogad norisināsies jau septīto gadu pēc kārtas, Vērmanes dārzā tas ilgs līdz plkst. 17.00. Ieeja bez maksas. Programma.

Tēva dienai Latvijā 10 gadi! Vai zini, kā radās šie svētki?

Tēva dienas sākumi meklējami 20. gadsimta sākumā Amerikas Savienotajās Valstīs, kur to sāka atzīmēt, lai pievērstu uzmanību tēva lomai bērnu audzināšanā. ASV tā pirmoreiz svinēta 1910. gada 19. jūnijā, bet 1966. gadā Tēva diena kļuva par valsts svētkiem. Vairāk par vēsturi lasi TE.

Laika prognozes

Svētdien, Tēva dienā, Latvijā ieplūdīs siltāks un mitrāks gaiss, vietām īslaicīgi līs, prognozē sinoptiķi. Debesis klās mākoņi, caur tiem spīdēs saule. Nakts otrajā pusē un no rīta lietus gaidāms daudzviet valsts rietumu un centrālajā daļā. Svētdienas vakarā un naktī uz pirmdienu iespējamas arī pērkona lietusgāzes.Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +14 grādiem naktī un paaugstināsies līdz +24 grādiem pēcpusdienā.

Padomā arī par našķi mūsu tētiem
Tēva dienā drīkst garšīgi pagrēkot nedaudz ar holesterīnu! 11 našku receptes. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu