"TEDxRiga" konkursā "Stāstu medības" uzvarējis Aleksandrs Tonisons

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Ideju foruma "TEDxRiga" konkursā "Stāstu medības" uzvarējis Aleksandrs Tonisons no Igaunijas, iegūstot iespēju dalīties stāstā uz "TEDxRiga" skatuves, informēja foruma pārstāve Laima Melkina.

Viņa sacīja, ka Tonisons ir uzņēmējs no Igaunijas, un savā stāstā dalījās ar personīgo pieredzi par to, kā centieni nemitīgi uzlabot efektivitāti viņu noveda pie izdegšanas. Tuvākajās nedēļās līdz konferencei konkursa uzvarētājs kopā ar "TEDxRiga" runu konsultantiem slīpēs stāstu, lai vēstījumu sadzirdētu klausītāji Latvijā un visā pasaulē. 

Melkina atzīmēja, ka galvenās balvas ieguvēju noteica konkursa žūrija, kuras sastāvā bija Latvijas Nacionālās bibliotēkas komunikācijas departamenta vadītāja Ieva Gundare, ziņu portāla "Tvnet" žurnālists un redaktors Toms Rātfelders, "TEDxRiga 2018" runātāja Elīna Ingelande, "TEDxRiga" runu konsultante Iveta Zinta Ivansone un "TEDxRiga" komandas pārstāve Laima Melkina.

TVNET jau ziņoja, ka ideju forums "TEDxRiga 2019" norisināsies 22.novembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, Mūkusalas iela 3, Rīgā.

"TEDxRiga" ik gadu pulcē dažādu nozaru profesionāļus - zinātniekus, uzņēmējus, radošo industriju pārstāvjus un citus - izcilības, kuri dalās ar personīgiem un iedvesmojošiem stāstiem.

"TEDxRiga" jeb neatkarīgi organizēts "TED" ideju forums Rīgā pirmoreiz tika rīkots 2012.gada jūnijā.

"TED" ir starptautiska bezpeļņas organizācija ar devīzi "Idejas, ar kurām vērts dalīties" (Ideas Worth Spreading). Organizācijas pamatmērķis ir iepazīstināt plašāku publiku ar dažādu nozaru speciālistu radītām idejām cilvēces attīstībai un dzīves kvalitātes un apkārtējās vides uzlabošanai. "TED" kustībā cilvēki dalās savos stāstos līdz 18 minūtēm ilgās prezentācijās, iepazīstinot skatītājus ar savām idejām un sasniegumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu