Mairim Briedim jauns auto - Porsche Cayenne Coupe (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis nupat ticis pie jaunā Porsche Cayenne Coupe. Auto sportistam nodots, sākot sadarbību ar Porsche pārstāvi Latvijā SIA "Baltijas sporta auto".

Briedis lietošanā saņēmis Porsche Cayenne Coupe, kas aprīkota ar 3 litru V6 turbo motoru. Tas attīsta 340 ZS un 450 Nm un nodrošina paātrinājumu līdz 100 km/h 6 sekundēs. Sportiskā apvidnieka maksimālais ātrums ir 243 km/h.

Bokserim piešķirtais auto ir metāliski baltā krāsā ar melnas krāsas ādas salonu. Cita starpā automašīna aprīkota arī ar BOSE skaņas sistēmu, Sport Chrono pakotni, LED Matrix priekšējiem lukturiem ar dinamiskajām gaismām un 21 collu RS Spyder Design diskiem ar arku paplatinājumiem eksterjera krāsā.

Foto: Publicitātes foto

Cayenne Coupe kombinētais degvielas patēriņš ir 9,4 l/100 km, kamēr kombinētā CO2 izplūde ir 215 g/km.

Porsche Cayenne Coupe cenas Latvijā sākas nedaudz virs 84 tūkstošiem eiro.

Foto: Publicitātes foto

Mairis Briedis ir Latvijas labākais bokseris. 2014.gadā sportists saņēma Eiropas Gada cilvēka Latvijā apbalvojumu, savukārt 2017.gada aprīlī viņš kļuva par pirmo Latvijas bokseri, kurš ieguvis pasaules čempiona jostu, to paveicot prestižākajā Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā smagajā svarā. Šobrīd Brieža īpašumā ir Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona josta.

Briedis šobrīd ir iekļuvis Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas finālā. Tajā viņš cīnīsies ar kubieti Junieru Dortikosu, kuram pieder Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona josta. Abi bokseri šajā cīņā spēkosies arī par prestižo WBC jostu.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu