Sešas uztura normas, banānu čipsi un iespēja izvēlēties veģetāru ēdienu. Vanna zivju atsaldēšanai, dārzeņu cehs un maiņa virtuvē, kas sākas plkst. 4 no rīta. Īstenojot projektu “Neredzamais cietumā”, portāls TVNET stāsta ne tikai par ieslodzītajiem, viņu dzīvi un resocializāciju, bet arī par to, kas atrodas cietuma žoga tajā pusē. Šoreiz – par to, kā izskatās virtuve Daugavpils Daugavgrīvas cietumā, kur sodu izcieš uz mūžu notiesātie.

Piemēram, saskaņā ar ziemas sezonas ēdienkarti, ieslodzītie, kas izvēlējušies pirmo uztura normu, pirmdienās brokastīs saņem auzu biezputru, baltmaizi un tēju ar cukuru. Pusdienās – svaigu kāpostu zupu, zirņu biezputru, sautētu liellopa sirdi, svaigu kāpostu salātus un maizi. Savukārt vakariņās ir cepta zivs, dārzeņu sautējums un maize.

Sestdienās brokastīs ieslodzītajiem ir mannas biezputra, baltmaize un tēja ar cukuru. Pusdienās – zirņu zupa, griķi ar liellopu aknu stroganovu, svaigu burkānu salāti. Vakariņās ir makaroni ar dārzeņiem, cepta zivs un maize.

CopyLinkedIn Draugiem X