Nozares20. jūnijsNoskaties ⟩ Liepājā par 16 miljoniem eiro izveidota jauna pārtikas proteīna rūpnīca (3)
Receptes.lv17. maijsTermiņš sen beidzies, bet biezpiens ēdams – kā tā un vai vajadzētu tādu produktu ēst? (2)
Nozares26. aprīlisIgauņu pārtikas ražotāji: EP apstiprinātais iepakojuma atkritumu samazināšanas plāns uzliek nesamērīgus pienākumus
Latvijā23. aprīlisPVD veicis pastiprinātas augu un dārzeņu kontroles pārbaudes simtos pārtikas tirdzniecības uzņēmumu
Nozares10. aprīlisPVD nosauc uzņēmumus, kas šogad pirmajā ceturksnī ieveduši pārtikas produktus no Krievijas un Baltkrievijas (7)
Nozares2. aprīlisLatvijā ražotām olu, zivju un gaļas produktu precēm piemēro lielāku uzcenojumu, secina Konkurences padome (4)
Receptes.lv27. martsSmukumam vai ēšanai? Pārtikas institūta vadošā pētniece komentē dažādās olu krāsošanas metodes
Receptes.lv7. martsGandrīz puse Latvijas iedzīvotāju meklē iespējas ietaupīt, iegādājoties pārtiku (1)
Receptes.lv2. martsKarstā ūdenī ne: šefpavārs Kristaps Sīlis skaidro, kā pareizi atlaidināt saldētus produktus
Nozares27. februārisĢenētiski modificētu organismu lietošana pārtikā nerada riskus videi, apgalvo eksperti
Receptes.lv27. februāris3 zelta ieteikumi no šefpavāra, kā ieekonomēt laiku, nervus un naudu, plānojot ēdienreizes
Receptes.lv23. februāris"Biezpiena sieriņi kā siera kūka – tikai labāki!" Kas garšo Latvijā dzīvojošai amerikānietei?
Nozares22. februārisRaidījums "Pulss" ⟩ Lauksaimnieki soli no protesta Rīgā. Vai pievienosies arī mežsaimnieki? (1)