Ugunsgrēkā Jūrmalā cietis viens cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji Latvijā dzēsuši 12 ugunsgrēkus, tostarp ugunsnelaimē Jūrmalā cieta viens cilvēks, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta apkopotā informācija.

Vakar ap plkst.15.30 dienests saņēma izsaukumu uz Jūrmalu, kur no kādas dzīvojamās mājas bija redzami dūmi. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka no ēkas pirmā stāva nāk melni dūmi un vienā no dzīvokļiem deg sadzīves mantas piecu kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, divas elektrības rozetes, sadzīves priekšmeti, sodrēji divu ēku dūmvados, divas vieglās automašīnas, kravas automašīna un noliktavas ēka.

Kopumā šogad Latvijā ugunsgrēkos Latvijā ir gājuši bojā 57, bet cietuši - vēl 205 cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji 18 gadījumos devušies palīgā iedzīvotājiem glābšanas darbos, bet deviņi izsaukumi novērtēti kā maldinājumi.

Vakar no kādas ūdenstilpes glābēji izcēluši noslīkušu cilvēku, tādējādi kopumā šogad glābēji no Latvijas ūdeņiem izcēluši jau 72 noslīkušos.

Kā ziņoja Valsts policija, vakar pie Liepājas tika atrasta bezvēsts prombūtnē izsludināta liepājniece, kura tika atrasta mirusi dīķī Beberliņos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu