Kailijas stilā: Dženere atrāda savu smalko biroju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Kailija ir vien 22 gadus jauna, taču viņa vada vienu no pasaulē ietekmīgākajiem kosmētikas uzņēmumiem "Kylie Cosmetics" un gandrīz ir iekļuvusi pasaulē jaunāko miljardieru sarakstā. Vieta, kur dzimst jaunas idejas un biznesa plāni ir iespaidīgais jaunākās Kardašjanu klana māsas iekārtotais birojs.  

Līdz ar realitātes šoviem un kosmētikas līnijas izveidi, Dženere ir sākusi arī savu videoblogu, kurā vienā no sērijām atrādījusi savu grezno biroju. Kailija bloga sērijā atklājusi, ka telpas iekārtojums veidots tieši pēc viņas ieskatiem - Dženeres mīļākā krāsa ir rozā, tādēļ it visur ir manāmi tieši šīs krāsas akcenti. "Es nevēlējos, lai birojs ir pārsātināts ar rozā krāsu, taču tajā iekļaut minimāli uzkrītošus rozā elementus," stāsta Kailija. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Pirms Kailijas īpašumā nonāca biroja telpas, šeit nebija absolūti nekā - tā bija tukša telpa bez sienām un interjera, taču tam bija arī pozitīvais aspekts. "Tukšā telpa bija lieliska iespēja personalizēt biroju un padarīt to mājīgāku pēc saviem ieskatiem," stāsta Dženere. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Birojā ir plaši izmantots Kailijas uzņēmuma logotips - lūpas ar pilošo krāsu, piemēram, to var manīt mēbeļu iekārtojumā, sienu noformējumā un aksesuāros. Dženere īpaši lepojas ar sava uzņēmuma "vizītkarti" - slavenajiem lūpu krāsu komplektiem, kuru iepakojumus dizaineri ir izkārtojuši akurātā kompozīcijā ar krāsu pāreju. "Šo instalāciju mēs izmantojam arī dažādās produktu prezentācijās, taču šajā telpā tā piešķir krāsu baltajām sienām," atklāj Kailija. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

No ierastajiem birojiem īpašu uzmanību ir vērts pievērst neparastajām konferenču telpām - tās ir teju sniegbaltas telpas, kuras papildina amizanti un pūkaini krēsli. Tāpat izceļas arī virtuve - uz melno mēbeļu fona Dženere ir izcēlusi maigi rozā traukus, kas savukārt rada rotaļīgu, bet vienlaikus sievišķīgu gaisotni. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Pašas Kailijas birojs ir iekārtots ļoti lietišķā formātā bez īpaši liekiem akcentiem, taču biroju papildina viņas meitas Stormas guļamistaba - kā atklāj Dženere, meita vienmēr ir viņai līdzi arī darba uzdevumos. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Lai motivētu sevi un darbiniekus, Dženeres birojā ir ierīkota arī īpaša izstāžu zāle ar produktiem. "Katru reizi, kad ieeju šajā telpā, mani pārsteidz tas, cik daudz esam paveikuši un, cik daudz produktus esam pagatavojuši," stāsta jaunākā Kardašjanu māsa. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu