Ar vides stilistes Baibas Prindules-Rences meistarklasi atklāj Ziemassvētku tirdziņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Līdz ar iedvesmojošu lekciju un meistarklasi, ko vadīja populārā vides stiliste, TV raidījumu vadītāja un grāmatas ”Svinam” autore Baiba Prindule-Rence, universālveikala Stockmann 3.stāvā tika atklāts ikgadējais universālveikala Ziemassvētku tirdziņš. Pasākumu apmeklēja virkne modes un interjera cienītāju, kā arī dzīvesstila blogeri un mediji, un prezentācijas ietvaros viesi noskaidroja aktuālās dekorēšanas un mājas noformēšanas tendences svētku radīšanai mājās.

“Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir īstais brīdis domāt par mājas rotāšanu un noformējumu, tādēļ jau tradicionāli nodrošinām klientiem iespēju bez steigas un lieka satraukuma sagatavoties gada nogales skaistākajām svinībām,” stāstīja Dace Kokina, Stockmann mārketinga vadītāja. 

Savukārt dekoratore Baiba Prindule-Rence akcentēja, ka, līdzīgi kā modes industrijā, arī interjera dizaina aksesuāriem ir noteiktas tendences atkarībā no sezonas, un izcēla četras Ziemassvētku dekorēšanas vadlīnijas.

Foto: Publicitātes foto

Svētki ar maģisku maigumu

“Šogad brīnumainu svētku noskaņu varēs panākt, pieturoties pie šosezon aktuālajiem gaišiem pasteļiem, neitrāliem, gaišiem un vēsa zelta toņiem apvienojumā ar neierastām formām un faktūrām,” stāstīja Baiba.

Foto: Publicitātes foto

 Svarīgākais - ievērot tradīcijas!

Lai nodrošinātu autentiskumu un tradīciju pieskaņu, Baiba aicināja izvēlēties dekoriem materiālus vai priekšmetus, kas darināti ar rokām un no dabiskiem materiāliem, no  zemes krāsu toņiem līdz raupjiem materiāliem un raupjām virsmām. “Moderns, nepretenciozs un ar savu vietu plauktā - tas būs aktuāls dekors visa gada garumā! Šis noformējums izteikti sasaucas ar japāņu jūtīgumu,” piebilst Baiba.

Foto: Publicitātes foto

Klasiskās amerikāņu vērtības

Šī ir klasiskākā un tai pašā laikā rotaļīgākā no tendencēm, kas ietver sevī radošus rakstus, jaukus pasaku motīvus, ar roku veidotus zīmējumus un sezonas iecienītākās krāsas - piparkūkas, zemeņu ledenes, sarkanbaltsarkanas konfektes kā Ziemassvētku rūķu darbnīcas spieķīšus un mūžzaļo egļu krāsu.

Foto: Publicitātes foto

Gaismas svinības

Baiba aicina svinēt ballīšu mirdzumu un krāšņumu ar dzirkstošajiem un zaigojošajiem efektiem, košām krāsām un elegantiem tumšiem toņiem. “Šis stils ir mūžīgs un joprojām elegants, un to apstiprinātu arī misters Getsbijs.” viņa uzsvēra.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu