Zvaigznes iesaka: Kameronas Diazas sausā piena pulvera pīlings

Izmēģini!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix, TVNET

Garkājainā skaistule ne reizi vien ir publiski atklājusi, ka cīnās ar sejas ādas problēmām. Lai gan Holivudas zvaigzne ir izmēģinājusi desmitiem dažādu ādas kopšanas līdzekļu pret pūtītēm un pumpām, nekas nav līdzējis tik labi kā vislētākais un vienkāršākais variants - pīlings no piena pulvera. Aktrise apgalvo ka tā ir superefektīva procedūra. 

Šai procedūrai ir nepieciešams, lai sejas āda būtu mitra. To vari izdarīt vienkārši, ar vates tamponiņiem, kas saslapināti siltā ūdenī, nomazgā sejas ādu. Pēcāk uz ādas liec sauso piena pulveri. Dari to mazām devām, lai pulveris uzreiz nepārvērstos lipīgā klīstera masā. Patiesībā šīs klīsteris jau ir ādas attīrīšanas atslēga, bet ar tā daudzumu nevajag pārspīlēt, lai sejas maskas uzklāšana nav neērta.

Pēc tam šo lipīgo masu ar apļveida kustībām sāc maigi masēt. Pīlings nepielips ādai, bet gluži pretēji - atdalīsies no tās. Sausais piena pulveris īpaši maigi notīrīs no tavas sejas ādas visu lieko, arī tauku slānīti.

Sausā piena pulvera skrubja noslēpums ir ne tikai saudzējošā tehnika, bet arī tā devums sejas ādai - kalcijs un kālijs, kā arī noderīgas taukvielas. Šis pīlings baro tavu ādu, jo jutīsi, ka pēc pīlinga neprasās uzklāt barojošu sejas krēmu.

Pēc procedūras sejas āda jutīsies uzmundrināta un izskatīsies svaiga. Pamēģini!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu