Sākas "dižčika laiks"! Ko darīt, lai tas nekļūtu par "melno svītru" (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

31. oktobrī, pēc pieciem vakarā sāksās šogad  trešais dižčika periods. Astrologu vērtējumā šis periods ilgs līdz 20. novembrim, deviņiem vakarā. Ja turpināsim stresot, steigties un pārstrādāties, šis laiks var kļūt par mūsu dzīves "melno svīru", bet, ja rīkosimies, kā iesaka zvaigžņu tulki - tas būs produktīvs un mierīgs.

Astroloģijā pieņemts, ka planētu ierasto kustību ap Sauli dēvē par direkto kustību, bet ir periodi, kad planētas it kā virzās atpakaļgaitā (skatoties no Zemes), un šo kustību dēvē par retrogrādu. Astrologi uzskata, ka planētu retrogrādās kustības laiks ir ļoti jūtīgs, jo  aktualizējas šo planētu enerģētika un transformējas vērtības, ko tās reprezentē.  Šoreiz atpakaļgaitā virzīsies Merkurs. Tieši Merkura retrogrādais periods tiek dēvēts par dižčiku.

Citu planētu retrogrādā kustība mūs tik ļoti neietekmē.

Merkurs  parasti atpakaļgaitā virzās trīs reizes gadā - ne visai ilgi, apmēram 20 dienas. Turklāt šoreiz Merkurs atradīsies Skorpiona zīmē, kas dižčika laikam piešķirs noteiktus akcentus.

Cilvēki reaģēs asāk un tiešāk, aktualizēsies intrigas un finanšu mahinācijas. Astrologi saka, ka šajā laikā noteikti nevajadzētu ņemt kredītus.

Kad noteiktas planētas nevirzās direkti vispār cilvēki ir izklaidīgi, kļūst emocionāli nesavaldīgi, viegli aizkaitināmi, pasaka vairāk nekā gribētu, un ar to jārēķinās. Gaismā nāk seni aizvainojumi, pārpratumi, dažs atceras senus parādus.

Tomēr, ja planētu retrogrādās kustības laiku izmanto pareizi, tas var kļūt par jaunu sākumu, starta punktu laimīgākai dzīvei un precīzākām izvēlēm.

Retrogrāda laikā iesaka nesteigties, pārdomāt dzīvi, lasīt labas grāmatas, doties uz teātri, meditēt, pavadīt laiku nesteidzīgās pastaigās pa mežu, parku, gar jūru.

Dižčika laikā, kas ilgs līdz 20. novembrim, jāizvairās no neētiskas rīcības un cilvēkiem, kuru rīcība var būt amorāla. Uzmanīgi jāpārbauda dokumenti, jo tajos var ieviesties liktenīgas kļūdas. 

Piesardzīgi jāizmanto tehnika un jākoncentrē uzmanība uz vienu lietu. Pretējā gadījumā var rasties traumas vai varat iekļūt avārijā.

Ir jāsamazina slodze - jāpabeidz iesāktais, bet pie jauniem darbiem nevajag ķerties.

Ieteicamie datumi atklāsmēm – 3., 8., 10., 13., 16. novembris. Spriedzes un bīstamības datumi – 4., 5., 7., 12., 14., 15., 18. novembris.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu