ASV Helovīna ballīte "Airbnb" noīrētā mājā beidzas ar apšaudi un pieciem bojāgājušajiem (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Kompānija "Airbnb" paziņojusi par "ballīšu māju" aizliegšanu pēc tam, kad šādā īpašumā Orindā, Kalifornijas štatā, Helovīna ballītes laikā tika nošauti pieci cilvēki, vēsta raidorganizācija CBS.

"Sākot no šodienas mēs esam aizlieguši "ballīšu mājas" un pastiprinām cīņu pret neatļautām ballītēm un vardarbīgu izturēšanos no saimnieku vai īrnieku puses, kas var novest pie tādiem briesmīgiem notikumiem kā tie, ko pieredzējām Orindā," sestdien tvītoja uzņēmuma dibinātājs un vadītājs Braiens Českijs.

Foto: EPA/Scanpix

Apšaude ceturtdienas vakarā izcēlās caur "Airbnb" noīrētā mājā turīgā Sanfrancisko līča rajonā. Policija norādīja, ka Helovīna pasākumu apmeklējuši aptuveni simt cilvēki, lai gan īpašuma izīrētājam tika pieteikts, ka tajā notiks ģimenes pasēdēšana 12 cilvēkiem. Sludinājumā bija īpaši norādīts, ka ballītes tajā rīkot aizliegts.

Foto: EPA/Scanpix

Českijs tviterī norādīja, ka "Airbnb" darbinieki rūpīgāk izskatīs aizdomīgās rezervācijas, kā arī tiks izveidota īpaša komanda, kas palīdzēs izīrētājiem tikt galā ar negodīgiem īrniekiem.

Vietnes lietotāji, kuri nepakļausies jaunajiem noteikumiem, tiks bloķēti.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu