Pagrabā ar šampanieti bez kažokādām un kaķa jeb kā sagaidīt 2020. Žurkas gadu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Pēc Austrumu kalendāra, sākot no 2020. gada 25.janvāra, sekojošās 365 dienas ietekmēs Baltā Metāliskā Žurka. Ķīnieši uzskata, ka zvēriņš ir “jaņ” - vīriešu dzimuma, un tas nozīmē, ka gadu iezīmēs vīrišķa enerģētika. Ekoloģija, modernās tehnoloģijas, jaudīgas automašīnas un brīvas mīlestības izpausmes – šīs tēmas caurstrāvos 2020. gadu.

Ķīniešu kalendārs vēsta, ka Žurkas gada labākais laiks būs rudens, veiksmes skaitļi - 2, 3, 6, 8, veiksmes akmens – granīts, briljants, rubīns, virziens - rietumi, ziedi – afrikāņu vijolīte un lilija.

Žurkas gada krāsas ir balta, bēša, pelēka, metāliska.

Nākamais gads nebūs viegls – to apliecina, gan Austrumu horoskopi, gan Rietumu astroloģija. Gaidāmi šķēršļi un sarežģījumi, bet atcerieties, ka žurkas ir dzīvelīgi zvēriņi, kas grūtībās kļūst tikai stiprāki un nebaidās no izaicinājumiem.

Žurkas ir dzīvnieki, kas vadās pēc intuīcijas, bez grūtībām izvēloties precīzu rīcības stratēģiju.

Lai “pielabinātu” Balto Metālisko Žurku,

gadumijas šampanieti vēlams iemalkot neparastā vidē – bēniņos, klētī, pagrabā vai šķūnītī – vietās, kur uzturas mazie astaiņi.

Lai nākamā gada pavēlnieks jūs uzmanītu un nepamestu nelaimē, ar šampanieša glāzi pieskandiniet pie pagraba loga, vecpilsētas bruģa vai notekas. Ņemot vērā gada ekoloģiskos akcentus, kādu daļu Vecgada vakara var pavadīt mežā pie īstas egles – var pat iekurt ugunskuru un izdaiļot apkārtni ar svecēm.

Atcerieties, ka šoreiz svinībās kaķiem “ieeja aizliegta”!

Pirms svētku vakariņām mājas mīluli labi pabarojiet un gādājiet, lai tas nenokļūst pasākuma centrā. Ja mājās ir kāmis vai žurciņa, iečukstiet tai ausī karstāko vēlēšanos. Kas zina...

Žurkas gadu nekādā gadījumā nedrīkst sagaidīt kažokādās – it īpaši jau žurkai tuvu zvērēnu, piemēram, nūtrijas ādā. Nevajag izaicināt likteni!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu