2020. gadā “pelēkās peles” pārvērtīsies princesēs!

Kas jāvelk, sagaidot 2020. gadu?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: pixabay.com

Kādā tērpā sagaidīt vecgada vakaru, lai mirdzētu visu gadu? Pēc Austrumu kalendāra nākamais būs Baltās Metāla Žurkas gads. Gada simboliskā krāsa – baltā, kas apliecina vieglumu, prieku, bezrūpību un pilnību. Dizaineri iesaka Jaungada naktī mirdzēt kā vēl nekad! Apburoši izskatīsies arī metāliska spīduma vai balts tērps. Baltais simbolizē dvēseles tīrību, garīgu atmošanos, bet metāliskais mirdzums intelektu, virzīšanos uz priekšu, tehnoloģijas.

Galvenais, pošoties uz Vecgada vakara ballīti,

neuzvilkt džemperi ar kaķa attēlu. To nu jums nākamā gada pavēlniece nepiedos!

Toties baltā ir universāla krāsa – tukšums, ko varat radoši aizpildīt ar savu pasaules ainu. Balta kleita ar mirdzošu, sudrabotu kaklarotu izskatās karaliska. Ja tīk, varat tērpu papildināt kaut vai ar košām, krāsainām koka krellēm, radot gaisīgas mākslinieces tēlu. Sarkana ādas josta vai lieli, melni, apaļi auskari – kā tērpu papildinoša detaļa der ikviens domas lidojums. Žurka ir veikls, izmanīgs dzīvnieciņš, kuram svešs konservatīvisms, tāpēc nākamā gada saimniecei patiks, ja dzīvi tversiet radoši, ļaujoties fantāzijas lidojumam. Izdzīvos un būs laimīgi tie, kas mainīsies.

Tieši Žurka mums nākamgad mācīs izkāpt no stereotipu rāmjiem, palūkoties uz pasauli no cita skatpunkta, neuztvert sevi tik nopietni un būt dažādiem.

Žurka ir dāsna, un tai patīk greznība, tāpēc neierobežojiet sevi – kļūstiet par vakara karalieni! Zelts, sudrabs, platīns, briljanti – mirdzums iederēsies tēlā. Ar balto krāsu gan nedaudz jāuzmanās, lai neizskatāties pēc ballītē nejauši iemaldījušās līgavas.

Auguma līnijas izcels tērps no zīda vai atlasa. Tas var būt pieguļošs, plūstošām līnijām. Varat izvēlēties kuplu kleitu, tikai uzmanieties, lai neizskatāties kuplāka par eglīti.

Topā būs dažādi nanomateriāli – metāliska spīduma vai caurspīdīgi. Nākamgad no pasaules skatuves nenorietēs fantāzijas žanrs, kosmosa tematika, ārpuszemes civilizācijas, tāpēc radiet noslēpumainu tēlu, kas vedina domāt, ka neesat no šīs Zemes. Modē būs caurspīdīgas blūzes ar platām, kuplām piedurknēm, neparastas formas apkaklēm un piegriezumu.

Foto: unsplash.com

Varat izvēlēties Koko Šaneles stila kleitiņu – vienlaikus askētisku un koķetu. Jūsu analītisko prātu un pozitīvo vieglumu akcentēs tērps, kurā kā šaha dēlītī būs apvienots melnais un baltais. Balta midi kleitiņa sešdesmito gadu stilā ar melnu ieapaļu apkaklīti nepaliks nepamanīta.

Pieguļoša, pelēka kašmira kleita liecinās, ka novērtējat komfortu un kvalitāti. Dizaineri saka, ka 2020. gada krāsas būs baltā, melnā un pelēkā. Visas 50 nokrāsas.

Lai kādu tērpu jūs izvēlētos, atvadoties no Dzeltenās Cūkas un sagaidot Balto Metāla Žurku, atcerieties, ka galvenais, lai jūs tajā justos sievišķīgi pievilcīga un neparasti skaista. Galvenais – lai ir daudz, daudz prieka!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu