Pāvests saņēmis "sēdinātu" auto ar noņemamu stikla virsbūvi (12)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Pāvests Francisks turpmāk būs īpaši mobils, jo Renault Grupa viņam uzdāvinājusi speciāli sagatavotu Dacia Duster ar vairākiem interesantiem risinājumiem.

Jaunais "papamobilis" ir baltā krāsā, bet tā salonam izvēlēti smilškrāsas toņi. Šis auto, kura pamatā ir Dacia Duster, ir 4,34 metrus garš un 1,80 metrus plats. Automobili pārveidoja Dacia Prototipu nodaļa un Īpašo vajadzību grupa Rumānijā, sadarbībā ar virsbūvju būvētāju Romturingia.

Foto: Publicitātes foto

Pielāgotajā versijā ir pieci sēdekļi, no kuriem viens ir īpaši ērts aizmugures sols. Tāpat automobilī ir iebūvēti īpaši risinājumi un piederumi, kas ir speciāli izstrādāti, lai auto varētu izmantot Vatikāna paredzētajiem nolūkiem:

liels atveramais jumts, noņemama stikla virsbūve, par 30 mm pazemināts klīrenss, lai atvieglotu iekāpšanu, kā arī iekšējie un ārējie atbalsta elementi.

Foto: Publicitātes foto

Apmeklējot pāvesta rezidenci Vatikānā, automobili svētajam tēvam šonedēļ pasniedza Groupe Renault Romania rīkotājdirektors un Automobile Dacia vadītājs Kristofs Dridī un Groupe Renault Italy ģenerāldirektors Ksavjē Martinē.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu