Neimane par mazo, riebīgo sieviņu, kas drēbes sašuj pa nakti mums ciešākas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Interviju par aktualitātēm uztura zinātnē un kā ēst un baudīt ēdienu ar prātu, forumā "Līdere" sniedza diētas ārste Lolita Neimane. Jā, starp citu tā mazā, riebīgā sieviņa ir kalorijas. Skaties un uzzini!

Foruma skatītājām Lolita sniedza dažādas atziņas, padomus un ieteikumus, kā ēst gudrāk, pārdomātāk, bet ar baudu, kā arī iepazīstināja ar izplatītākajiem mītiem par ēšanu, secinot, ka pats svarīgākais esot ēdiena apjoms un kaloriju skaits tajā.

“Kad mēs ieraugām ēdienu, mēs kļūstam vājas” – norādīja diētas ārste, uzskatot šajā jomā būt stingrai pret sevi ir ļoti grūti.

Taču ļoti nozīmīga loma tajā visā ir arī vecumam – jo vairāk gadu, jo mazāk kaloriju nepieciešams uzņemt palēninātās vielmaiņas dēļ.

"Tām meitenēm, kurām ir 60 gadi ir nepieciešamas par 60 kalorijām mazāk, nekā 20 gados. Attiecīgi 50 gados tās ir 450 kalorijas, bet ja nodzīvojam 80 gadus tad tās ir mīnus 800 kalorijas," skaidro Lolita Neimane. "Ir jāēd mazāk, bet tas ir labi, jo paliek naudas ceļojumiem, kurpēm..."

Tāpat Lolita dalījās ar šobrīd iecienītākajām diētām un viedokli, vai tās tiešām var palīdzēt sasniegt kārotos rezultātus.

Foto: Publicitātes foto

Seko līdzi foruma "Līdere" 2019 stāstiem - turpmākās nedēļas varēsi sieviešu uzrunas lasīt, klausīties un skatīties portālā TVNET!  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu