Kurām horoskopa zīmēm ir lielākās izredzes nākamgad vinnēt loterijā?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Lai arī skaitļi vairumam cilvēku asociējas ar matemātiku, nevis astroloģijas zināšanām, zvaigžņu tulki apgalvo, ka numeroloģija spēj atklāt vairākus cilvēka dzīves aspektus, tostarp veiksmīgākos skaitļus. Par to, kā skaitļi spēs dažu Zodiaka pārstāvju dzīvēs ienest pozitīvas pārmaiņas, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Zem šī zvaigznāja dzimušie izceļas ar mērķtiecīgumu, enerģiskumu un uzstājīgumu, kas rada sajūtu, ka šie cilvēki spēj visu, ko vien ir iecerējuši. Astrologi šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka lieki netērēt enerģiju un paļauties uz intuīciju 1. janvārī, kad laba doma būs iegādāties loterijas biļeti.

Šīs ugunīgās zīmes pārstāvju veiksmīgais cipars ir viens. Numerologi tāpat piemetina, ka veiksmīgs var izrādīties cilvēka dzimšanas datums, kā ari dubultie cipari - 11, 22 un tamlīdzīgi.

Vēzis

Šie ūdens stihijas pārstāvji ir ļoti jūtīgi un maigi, ļoti mīl kārtību un ar lielu rūpību attiecas pret visu, kas viņiem ir apkārt. Šos cilvēkus motivē augsta atbildības izjūta. Astrologi apgalvo, ka iedzimtā rūpība šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem palīdzēs veikt pareizās izvēles arī veiksmes spēlēs.

Zvaigžņu tulki šiem cilvēkiem iesaka uzmanību vērst uz parastu loto, kuram ir iespaidīgs vinnests. Vēža zīmes pārstāvjiem pareizos skaitļus palīdzēs izvēlēties intuīcija. Numerologi tāpat iesaka izmantot kādus viņu dzīvē nozīmīgu notikumu datumus.

Skorpions

Kaislīgie un enerģijas pārpilnie Skorpiona zīmes pārstāvji no dabas ir apveltīti ar spēcīgām analītiskām iemaņām, tādēļ parasti ir ļoti labi dažādās stratēģiskās spēlēs. Zvaigžņu tulki nešaubās, ka šie ūdens stihijas pārstāvji Jaungada dienā spēs atrast labāko un ienesīgāko loteriju. Numerologi piemetina, ka viņiem īpaši veiksmīgi būs skaitļi trīs un seši, kā arī to kombinācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu