Nedāvini Žurkai šampūnu un piekariņu ar kaķēnu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Ķīnieši uzskata, ka 2020. gada pavēlniece Žurka ir “jaņ” - vīriešu dzimuma, un tas nozīmē, ka gadu iezīmēs vīrišķa enerģētikā. Domājot, ko dāvināt tuviniekiem nākamā gada ieskaņā, Austrumu kalendārs mudina pievērsties trim tēmām: ekoloģija, modernās tehnoloģijas un brīvā mīlestība.

Žurka ir praktisks dzīvnieks, kas prot pielāgoties jebkurai situācijai un iekārtoties dzīvē, tāpēc ciest nevar dažādus bezjēdzīgus niekus, no kuriem nav nekāda labuma. Tuvojoties 2020. gadam, nedāvini draugiem un radiem pašdarinātus niekus - tamborētu sedziņu zeltītām maliņām, krūzītes sildītāju – adītu rūķi, krustdūrienā izšūtu dvieli un tamlīdzīgi.

Nerausti Žurku aiz ūsām ar mīksto rotaļlietu kaķēnu vai cimdiem, ko rotā maza dzīvnieciņa kažokādas bumbuļi.

Toties Žurka neatteiksies no dārgām dāvanām, kas tehnoloģiskā ziņā iet soli pa priekšu laikam, – vēsā mierā vari dāvināt jaunāko viedtālruni, viedo pulksteni ar jaunām funkcijām, dronu, mājas robotu.

Šampūns, smaržas un lietussargs Žurkai nav vajadzīgs, jo izdabāt viņas gaumei nav viegli, bet lētus, ātri nolietojamus priekšmetus, kuru ražošana piesārņo dabu, viņa necieš ne acu galā.

Toties zinātkārā gada pavēlniece novērtēs dāvanu karti grāmatnīcā vai biļetes uz labu teātra izrādi.

Žurka ir kustīga un dabu mīloša radība, tāpēc varat tās gadā dāvināt tūrisma aprīkojumu – mugursomu, vēja necaurlaidīgu jaku, termoveļu, velosipēdu. Saņēmējam iespēja baudīt garas pastaigās un doties sarežģītos pārgājienos sagādās patiesu prieku.

Žurkas, kā zināms, vairojas lielā ātrumā, tāpēc nākamais gads solās būt piepildīts ar seksuālu enerģiju un lielu brīvības devu mīlas lietās.

Savam mīļotajam vai mīļotajai (arī tuvākajai draudzenei) varat dāvināt kādu nieku no seksšopa.

Tabu lietas ir stikla priekšmeti, spoguļi, asi priekšmeti – naži, adatas.

Žurkas ir jūtīgi dzīvnieki, tāpēc galvenais – lai dāvana nāk no sirds.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu