Skip to footer
Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa
Iesūti ziņu!

Ūdensvīrs - Cepts lavašs ar spinātiem un sēnēm

dominējošā garša - savelkoša
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
  • 6 mazo lavaša aplīšu riņķu (viens iepakojums)
  • 1 paka spinātu lapiņu
  • 1 paka šampinjonu
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 sīpols
  • sāls, pipari
  • kūpinātas paprikas pulveris
  • eļļa cepšanai
Raksta foto

Sagriež šampinjonus šķēlītēs, sagriež ķiploku, sakapā sīpolu.

Uz pannas apcep šampinjonus, ķiplokus, sīpolus, pieber sāli, kūpinātās paprikas pulveri un melnos piparus.

Beigās pieber spinātu lapiņas un ātri „nošokē” ar karstumu.

Liek pildījumu lavaša vienā pusē un otru pusi aizloka pāri.

Apcep pannā katru pildīto lavašu.

Ēdams gan silts, gan istabas temperatūrā.

Es papildinu ar cepta tofu šķēlīti katru lavašu, tad ir pilnvērtīgāks kumoss, bet tas pēc ieskatiem un garšas prasībām. 

Komentāri
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu