Auns - pikantais kvinojas čili
Dominējošā ir asā garša
Kvinoju liek sietā, skalo zem tekoša auksta ūdens, vāra apmēram 15 minūtes. Caur sietu nokāš un skalo ar aukstu ūdeni.
Zaļai paprikai un čili piparam izņem sēklas un sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu un ķiploku nomizo un smalki sakapā.
Lielā pannā uzkarsē eļļu. Vidējā temperatūrā apcep kuminu, sīpolus un ķiplokus, papriku un čili piparu. Pievieno tomātu pastu un tomātus, maisot gatavo apmēram 5 minūtes.
Kukurūzai un pupiņām nolej šķidrumu, noskalo ar aukstu ūdeni. Liek uz pannas pie tomātu maisījuma. Pievieno arī kvinoju. Visu labi samaisa un gatavo 5 minūtes.
Pievieno laima sulu, sāli, piparus, čili pulveri, oregano un pēc garšas kļavu sīrupu.