Ūdensvīrs - Cepts lavašs ar spinātiem un sēnēm

CopyLinkedIn Draugiem X
  • 6 mazo lavaša aplīšu riņķu (viens iepakojums)
  • 1 paka spinātu lapiņu
  • 1 paka šampinjonu
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 sīpols
  • sāls, pipari
  • kūpinātas paprikas pulveris
  • eļļa cepšanai
Foto: AMALIJA.LV

Sagriež šampinjonus šķēlītēs, sagriež ķiploku, sakapā sīpolu.

Uz pannas apcep šampinjonus, ķiplokus, sīpolus, pieber sāli, kūpinātās paprikas pulveri un melnos piparus.

Beigās pieber spinātu lapiņas un ātri „nošokē” ar karstumu.

Liek pildījumu lavaša vienā pusē un otru pusi aizloka pāri.

Apcep pannā katru pildīto lavašu.

Ēdams gan silts, gan istabas temperatūrā.

Es papildinu ar cepta tofu šķēlīti katru lavašu, tad ir pilnvērtīgāks kumoss, bet tas pēc ieskatiem un garšas prasībām. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu