Jaunava - necepamās vegānās tako laiviņas

dominējošā garša ir jaukta tipa
CopyLinkedIn Draugiem X
  • 12 tako laiviņas
  • bundža sarkano pupiņu
  • mazā bundžiņa konservētas kukurūzas
  • 1 vidējs sīpols
  • 3 daiviņas ķiploka
  • eļļa cepšanai
  • 2 sarkanās paprikas
  • 3 tomāti
  • 3 īsie gurķi
  • kinzas buntīte
  • 4 avokado
  • 1 citrons
  • 1 tējkarote Sriračas mērces
  • sāls, pipari
Foto: AMALIJA.LV

Uz pannas apcep sakapātu sīpolu un ķiploku. Pieber klāt nokāstas sarkanās pupiņas un marinēto kukurūzu. Pieber sāli, piparus un sasutina visu īsu brīdi kopā, klāt vēl pievieno Sriračas mērci.

Smalki sakapā tomātus, gurķus, papriku un kinzu. Ieber bļodā, pieliek šķipsniņu sāls, piparus un labi samaisa.

Ar dakšiņu saspiež avokado mīkstumu.

Piespiež citrona sulu, un pēc garšas var pievienot sāli. Ja vēlas pikantāku, var likt klāt čili piparu vai aso mērci. Liek iekšā tako laiviņā pupiņu masu, tad virsū svaigo salsu no dārzeņiem un virsū krēmīgo avokado krēmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu