Jaunava - necepamās vegānās tako laiviņas
dominējošā garša ir jaukta tipa
Uz pannas apcep sakapātu sīpolu un ķiploku. Pieber klāt nokāstas sarkanās pupiņas un marinēto kukurūzu. Pieber sāli, piparus un sasutina visu īsu brīdi kopā, klāt vēl pievieno Sriračas mērci.
Smalki sakapā tomātus, gurķus, papriku un kinzu. Ieber bļodā, pieliek šķipsniņu sāls, piparus un labi samaisa.
Ar dakšiņu saspiež avokado mīkstumu.
Piespiež citrona sulu, un pēc garšas var pievienot sāli. Ja vēlas pikantāku, var likt klāt čili piparu vai aso mērci. Liek iekšā tako laiviņā pupiņu masu, tad virsū svaigo salsu no dārzeņiem un virsū krēmīgo avokado krēmu.