Skorpions - indiešu stila kuskuss

CopyLinkedIn Draugiem X
  • 1 ½ ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 tējkarotes karija pulvera
  • 1 sīpols, smalki sagriezts
  • 3 ķiploka daiviņas, smalki sakapātas
  • 2 burkāni, nomizoti un sagriezti vidēja izmēra gabaliņos
  • 3 kartupeļi, nomizoti un sagriezti vidēja izmēra gabaliņos
  • 1 kabacis, sagriezts kubiņos
  • 0,5 l ūdens
  • 1 tējkarote karija pastas
  • 100 g vārītu turku zirņu
  • 100 g tofu
  • 300 g kuskusa
  • 3 sīpolloki
  • svaiga kinza
  • sāls un pipari
Foto: AMALIJA.LV

Lielā cepampannā vai katlā uzkarsē olīveļļu. Liek karija pulveri, smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus un burkānus, kas sagriezti vidēja izmēra gabaliņos. Apcep augstā temperatūrā dažas minūtes, nepārtraukti maisot.

Samazina temperatūru un pievieno kartupeļus un kabačus. Maisot cep vismaz 5 minūtes.

Pēc tam pievieno ūdeni un karija pastu. Sautē 20 minūtes. Liek klāt vārītus turku zirņus un tofu. Turpina sautēt 5 minūtes.

Pasniedz ar tvaicētu kuskusu, pārkaisa ar sagrieztu svaigu kinzu vai zaļiem sīpollokiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu