Skrējienā pēc dāvanām: tirdziņi, kuros vēl var paspēt sagādāt dāvanas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ziemassvētku tirdziņš Fon Stricka villā
Foto: Ziemassvētku tirdziņš Fon Stricka villā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jau tūlīt, tūlīt svētki klauvēs pie durvīm un būs pienācis laiks samainīties ar draugiem un radiem ar rūpīgi sarūpētajām dāvanām. Tomēr, ja vēl nav gadījies paspēt visu iegādāt, neķer kreņķi - pilsētā atradīsi vairākus tirdziņus ar mīļām un sirsnīgām dāvanām. 

Tirdziņš Doma laukumā

Kā jau katru gadu, arī šogad Doma laukumā atradīsi amatnieku un rokdarbnieku darinājumus, kā arī paspēsi sasildīties ar piparkūkām, tēju vai kādu stiprāku silto dzērienu. Tirdziņš atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Esplanādes tirdziņš

Arī Esplanādē atradīsi dažādus amatnieku darinājumus un vēl varēsi apskatīt trušu karalisti. Tirdziņš ir atvērts katru dienu no plkst. 11.00 līdz 19.00. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas Mākslas akadēmijas "Jarmarka" 

Līdz pat 30. decembrim Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA) norisināsies ikgadējā studentu mākslas darbu izstāde "Māksla ir modē", gadatirgus, kā arī labdarības akcija "Jarmarka". Apmeklētāji tiek aicināti iepazīt studiju laikā tapušos mākslas darbus - gleznas, grafikas, tekstilu, rotas, keramiku, modi u.c. Vienuviet apskatāmi vairāk nekā 10 000 unikālu mākslas un dizaina darbu, kuriem studenti cenu noteikuši paši. Pārsteidz savus mīļos ar pavisam neparastu dāvanu - gleznu vai kādu citu mākslas darbu. 

Andelemandele Ziemassvētku tirgus

Sestdien, 21. decembrī, pērļu meklētājiem būs iespēja atrast gan sev, gan tuviniekiem unikālus apģērbus, aksesuārus, kurpītes un citus nieciņus. Ņem vērā - tirdziņš tiek atklāts jau plkst. 10.00 un ilgs līdz 15.00. Esi pirmā un atrodi pērles. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgas Dizaina tirgus

21. un 22. decembrī VEF Kvartāla Kamerzālē norisināsies Rīgas Dizaina tirgus, kas būs veltīts Jaungada tērpiem un pēdējā brīža dāvanām.

Ziemassvētku tirgus Kalnciema kvartālā

Svētdien, 22. decembrī, no plkst. 10.00 līdz 16.00 pēdējā brīža dāvanu sarūpētājiem būs iespējams atrast un, iespējams, radīt unikālas un sirsnīgas svētku dāvanas pašu rokām, kā arī tikt pie oriģināliem dekoriem. Līdz ar dāvanu sagādi Kalnciema tirdziņā būs iespējams arī sarūpēt gardumus svētku galdam. No plkst. 11.00 līdz 15.00 tirdziņā darbosies arī dāvanu saiņošanas punkts ar Āgenskalna aktīvo ģimeni Kristīnes un viņas meitas Irbes vadībā. Meitenes apmeklētājiem sniegs padomus, kā saiņot atbildīgi, izmantojot otrreiz lietojamus materiālus – avīzes, auduma atgriezumus, pērles un lentes.

Foto: Domina Shopping

Ziemassvētku tirdziņš lielveikalā "Domina Shopping"

Kopš 10. decembra tirdzniecības centrā "Domina Shopping" sākās, kā pats uzņēmums apgalvo, Latvijas lielākais Ziemassvētku tirdziņš. Šis tirdziņš norisinās jau 10. gadu un te pulcē teju 150 Latvijas amatnieku, rokdarbnieku un mājražotāju, no kuriem ir iespēja iegādāties dažādus gardumus, mājas vīnu, adījumus, dabīgo kosmētiku, latviešu dizaina apģērbu, rotaļlietas, sveces un citus pašmāju ražojumus. Vienlaikus jau piekto gadu norisinās arī Invalīdu un mazturīgo senioru atbalsta fonda (IMSA Fonds) Labdarības tirdziņš, kuru pārstāv 50 tirgotāji – seniori un cilvēki ar invaliditāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu