Imantas bērnu sporta laukums

Elza Apse
, Sadaļas Māja redaktore
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Vasaras brīvlaika zenītā, 3. jūlijā, svinīgi tika atklāts jauns Rīgas sporta centrs bērniem un jauniešiem. Imantas sporta parks ir jau trešais sporta centra projekts Rīgā. Pirmais tapa Purvciemā pie Rīgas 84. vidusskolas, otrs pie Rīgas Centra humanitārās vidusskolas, bet trešais tiks atklāts 3. jūlijā pie Rīgas Imantas vidusskolas.

 Jaunajā Imantas sporta centrā ir izbūvēts lielais tematiskais rotaļu laukums - lidosta, nelieli rotaļu laukumi ar atsevišķiem elementiem, skeitparks, vingrošanas laukums, divi multifunkcionālie laukumi, divi „3x3” basketbola laukumi, skrejceļš ar tāllēkšanas sektoru, futbola laukums ar mākslīgo zālienu, tribīnes, izveidota parka teritorija ar jauniem apstādījumiem, kokiem, skatuvi un piknika galdiem.

Teritorijā ir atjaunots amfiteātris, kā arī uzstādītas desmit moduļu tipa palīgēkas apsardzei, medmāsas kabinetam, labierīcībām, ģērbtuvēm un inventāra uzglabāšanai. Visā teritorijā ir arī izbūvēti jauni inženiertīkli – kanalizācija, apgaismojums, videonovērošana, apziņošanas sistēma. 813 metru garumā ir uzstādīts metāla žogs un nobruģēti celiņi gandrīz 9 tūkstošu kvadrātmetru apjomā, kā arī veikta teritorijas apzaļumošana vairāk nekā 20 tūkstošu kvadrātmetru apjomā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu