2. sērija "Struktūrvienības un parazītorganismi"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
Rīgas tūrisma attīstības biroja valdes (RTAB) locekle un partijas "Gods kalpot Rīgai" valdes locekle Vita Jermoloviča kopā ar maskās tērptiem Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbiniekiem pamet RTAB telpas, kurās KNAB darbinieki veic kratīšanu saistībā ar uzsākto kriminālprocesu pret Rīgas domes nodibinājuma "Rīgas Tūrisma attīstības birojs" amatpersonām par budžeta līdzekļu izšķērdēšanu, dokumentu viltošanu, viltotu dokumentu izmantošanu un krāpšanu.
Rīgas tūrisma attīstības biroja valdes (RTAB) locekle un partijas "Gods kalpot Rīgai" valdes locekle Vita Jermoloviča kopā ar maskās tērptiem Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbiniekiem pamet RTAB telpas, kurās KNAB darbinieki veic kratīšanu saistībā ar uzsākto kriminālprocesu pret Rīgas domes nodibinājuma "Rīgas Tūrisma attīstības birojs" amatpersonām par budžeta līdzekļu izšķērdēšanu, dokumentu viltošanu, viltotu dokumentu izmantošanu un krāpšanu. Foto: Paula Čurkste/LETA

Viens no aizejošā gada vērtīgākajiem racionalizācijas priekšlikumiem, kas izskanēja soctīklu vidē, bija aicinājums KNAB ierīkot filiāli Rīgas domes telpās - galu galā, biroja darbinieki gada beigās bija vieni no biežākajiem domes un tās struktūrvienību apmeklētājiem. 

Nekļūdīsimies, apgalvojot, ka uz pirkstiem bija saskaitāmas tās 2019. gada dienas, kad netika ziņots par kārtējām Rīgas domes nedienām un skandāliem. Apkopojot spilgtākos (diemžēl pārsvarā negatīvā nozīmē) gada notikumus domē, secinājām, ka ar vienu rakstu nepietiks. Tāpēc jūsu uzmanībai seriāls "Rīgas domes agonija 2019". 2. sērija "Struktūrvienības un parazītorganismi".

 
Raksta turpinājums
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu