Hercogiene Megana pirmo reizi iziet sabiedrībā pēc karaļnama pamešanas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Pēc trauksmainajiem notikumiem britu karaļnamā, saistībā ar Saseksas hercogu vēlmi atbrīvot sevi no karaliskajiem pienākumiem, hercogiene Megana pirmo reizi parādās sabiedrībā.  

Hercogiene apmeklēja Vankūveras sieviešu atbalsta centru. Viņas apģērbs bija ikdienišķs un Meganas iemīļotākajos toņos. 

Foto: AFP/SCANPIX
Foto: AP/Scanpix

Jau ziņots, ka karaliene Elizabete II pēc garām pārrunām ar savu mazdēlu, princi Hariju par karalisko pienākumu oficiālo pārtraukšanu, paziņojusi par samierināšanos ar šo negaidīto pavērsienu. Elizabete II gan nenoliedz, ka jūtas no sirds sarūgtināta par šādu lēmumu, tomēr viņa paliks objektīva savā statusā un respektēs Saseksas hercogu vēlmi. 

"Lai gan mēs būtu devuši priekšroku tam, ka viņi paliek pilna laika karaliskās ģimenes strādājošie locekļi, mēs cienām un saprotam viņu vēlmi dzīvot neatkarīgāku dzīvi kā ģimenei, vienlaikus paliekot vērtīgai manas ģimenes daļai," paziņoja karaliene. "Harijs un Megana ir skaidri likuši saprast, ka nevēlas paļauties uz valsts finansējumu savā jaunajā dzīvē," viņa piebilda. "Tādēļ panākta vienošanās, ka būs pārejas periods, kurā Saseksas hercogs un hercogiene pavadīs laiku Kanādā un Lielbritānijā," paziņoja Elizabete II.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu