Auto nokrīt no sestā stāva, vadītājs - slimnīcā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Santa Monica Fire Department / Facebook

Dzīvē nenotiek kā filmās. Ja kāds par to vēl šaubās, tad atliek palūkoties uz negadījumu, kas svētdienas rītā notika Losandželosā.

Ja kinofilmā auto noripo no augstas klints, bet tā pasažieri mirkli vēlāk izlien no lūžņu kaudzes, noskurinās un dodas tālāk savās gaitās, tad kāda Jeep vadītājam lidojums no daudzstāvu stāvvietas sestā jeb jumta stāva beidzās ar nopietnu traumu ārstēšanu slimnīcā.

Foto: Santa Monica Fire Department / Facebook

Ziņu par negadījumu Santamonikā policija saņēmusi naktī uz svētdienu neilgi pēc pusnakts. Ieradušies notikuma vietā, likuma sargi secinājuši, ka auto pēc neskaidros apstākļos notikušā lēciena atdūries pret McDonald's ēstuves sienu ielas pretējā pusē, vēsta aģentūra AP.

Automobilis incidentā ir faktiski iznīcināts, taču tā vadītājs, kad notikuma vietā ieradušies policisti, glābēji un mediķi, bijis pie samaņas un uzrunājams. Tiesa gan, gūtās traumas ir nopietnas un viņa stāvoklis pēc nogādāšanas tuvējā ārstniecības iestādē tiek raksturots kā kritisks. Vai jaunais vīrietis bija lietojis apreibinošas vielas vai alkoholu, nav zināms.

Tāpat tiek ziņots, ka bez 20 gadus vecā vadītāja mašīnā bijuši vēl divi pasažieri, taču viņi paguvuši izlēkt no spēkrata, vēl pirms tas nogāzies uz ielas. 

Foto: Santa Monica Fire Department / Facebook
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu